Zoom

ZoomHeader

Zelf werken wij al vanaf de start van ons bedrijf 80% van onze tijd online. Zoom is daarbij voor ons een onmisbare tool. Wij gebruiken het om dagelijks samen te overleggen. Maar ook voor online meetings met onze klanten en voor groepscoaching met de VA's uit de Flow Opleiding.

Voor ons is dit de normaalste zaak van de wereld. En zoals we al schreven. Wij kunnen niet meer zonder ツ. Maar Zoom biedt nu ook een uitkomst voor alle ondernemers die, door alle maatregelen, hun werk niet kunnen doen zoals ze dat normaal doen. Voor coaches die hun cliënten niet kunnen zien voor een geplande sessie. En voor teams die nu niet kunnen overleggen of vergaderen. Al dat soort dingen kunnen wel doorgaan via Zoom!

Voor alle ondernemers die nu voor het eerst kennismaken met deze manier van Online Vergaderen en Online Coachen hebben wij een handleiding geschreven waarin we je stap-voor-stap meenemen door de basisinstallatie en de basisfuncties van Zoom. Deze handleiding kun je hieronder gratis aanvragen.

En heb jij iemand uitgenodigd voor een online vergadering of online coachsessie? Dan kun je hen de losse PDF sturen of hen verwijzen naar dit artikel.

Download de Handleiding

PDF_Zoom

Vul hieronder jouw gegevens in, dan sturen we de handleiding direct naar je toe!

Jouw gegevens zijn veilig bij ons. We sturen je na de PDF nog maximaal 3 mails met handige tips voor als je meer online wilt gaan ondernemen. Daarna hoor je niets meer van ons, tenzij je daar zelf toestemming voor geeft. Uiteraard kun je je ook altijd direct uitschrijven. Je leest hier meer over in onze privacyverklaring.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Heb je een uitnodiging ontvangen voor een Online gesprek via Zoom? Lees dan hier welke stappen je moet nemen voor je aan dit gesprek kunt deelnemen. Het werkt heel eenvoudig en wijst zich eigenlijk vanzelf als je deze stappen volgt:

Klik op de afbeelding hierboven om hem te vergroten. Of klik hier om de stappen in een handige PDF te downloaden.