VirtualFlow in de Media ツ

Altijd al eens willen schrijven; VirtualFlow in de Media ツ.

Deze maand staan wij in het VA Magazine. En ook nog eens in een editie met een wel heel toepasselijke naam “Volg je Verlangen”. Want dat is precies wat wij de afgelopen 2 jaar samen hebben gedaan. En het lijkt wel alsof het alleen maar mooier en leuker wordt, met steeds meer mooie klanten, partners & samenwerkingen.

Eén van deze mooie samenwerkingen is met Hanneke Wessel en haar VA School. VA’s die bij Hanneke de opleiding volgen krijgen de kans om met ons Flow Websites Platform hun eigen website te bouwen. Zo maak je als VA in 1 keer echt een vliegende start!

En blijk je het bouwen van jouw eigen website superleuk te vinden? Dan kun je daarna door met onze eigen VA-opleiding waarin we je ook opleiden om websites & online leeromgevingen voor klanten te bouwen. De eerste VA uit de groep van Hanneke is al doorgestroomd!

En deze maand mochten wij, als partner van de VA-School, ons verhaal vertellen in hun eigen Magazine. Supertof!

Ben je benieuwd naar het artikel? Klik dan op de afbeelding hieronder om het te lezen!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Gratis 3-Daagse 'Jouw Online Business Route'

Dit is hét moment voor jouw Online Business en wij inspireren je graag!
Daarom geven wij van 16 t/m 18 februari, samen met Femke Hertog, de gratis 3-Daagse ‘Jouw Online Business Route’
. Waar gaan we het over hebben?

Dag #1 Wat is online ondernemen en hoe ziet dit er voor jou uit?
We vertellen je alles over de kansen en welke vormen van online programma’s er zijn. Online ondernemen is eenvoudiger dan ooit! Na deze 1e dag barst je van de inspiratie en weet je jouw ideeën & kennis te vertalen naar een business online.

Dag #2 Welke technische tools en persoonlijke skills heb je nodig om online te kunnen ondernemen?
Schrok je eerder van alle moeilijke termen en hoeveelheid technische tools?
Heb je het idee dat je eerst een opleiding tot superwoman moet volgen voordat je succesvol online kunt ondernemen? Wij wijzen je deze dag de snelste weg door het oerwoud van technische mogelijkheden en vertellen je welke belangrijkste eigenschap iedere vrouw van nature al heeft om óók online verbinding en impact te kunnen maken.

Dag #3 Welke stappen moet je zetten om online te kunnen ondernemen?
We geven je een duidelijke route. Zodat je weet waar je moet beginnen of waar je juist nu jouw aanbod kunt verbeteren.

Ben je er bij? Reserveer dan nu gratis jouw plekje via deze link.

Wil jij een eigen Online Programma?

Wacht dan niet langer! Dit is echt hét moment om te starten. En je hoeft het niet alleen te doen! Wij hebben, samen met Femke Hertog, een uniek programma ontwikkeld waarbij we je niet alleen intensief begeleiden bij de techniek (uiteraard inclusief een complete Flow Academie), maar ook bij de opzet, ontwikkeling én lancering van jouw programma. Zo sta je nergens alleen voor en weet jij niet alleen WAT je moet doen, maar ook HOE je ervoor kunt zorgen dat jouw online programma er nu echt gaat komen! 

De insteek van het programma is ook uniek in de markt en past echt bij onze klanten. Mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Die willen dat hun klanten écht resultaat behalen met het volgen van hun programma, ook online. Er zijn zoveel manieren om, ook online, écht verbinding te kunnen maken met jouw klanten. Om klanten jouw betrokkenheid te laten voelen en te motiveren, ook al is het geautomatiseerd en echt helemaal online. Dat kan! Hoe? Ook dát vertellen wij je! 

Nieuwsgierig? Dan kun je via deze pagina direct meer informatie aanvragen. We helpen je graag met het creëren van jouw online programma!