VirtualFlow in de Media ツ

Altijd al eens willen schrijven; VirtualFlow in de Media ツ.

Deze maand staan wij in het VA Magazine. En ook nog eens in een editie met een wel heel toepasselijke naam “Volg je Verlangen”. Want dat is precies wat wij de afgelopen 2 jaar samen hebben gedaan. En het lijkt wel alsof het alleen maar mooier en leuker wordt, met steeds meer mooie klanten, partners & samenwerkingen.

Eén van deze mooie samenwerkingen is met Hanneke Wessel en haar VA School. VA’s die bij Hanneke de opleiding volgen krijgen de kans om met ons Flow Websites Platform hun eigen website te bouwen. Zo maak je als VA in 1 keer echt een vliegende start!

En blijk je het bouwen van jouw eigen website superleuk te vinden? Dan kun je daarna door met onze eigen VA-opleiding waarin we je ook opleiden om websites & online leeromgevingen voor klanten te bouwen. De eerste VA uit de groep van Hanneke is al doorgestroomd!

En deze maand mochten wij, als partner van de VA-School, ons verhaal vertellen in hun eigen Magazine. Supertof!

Ben je benieuwd naar het artikel? Klik dan op de afbeelding hieronder om het te lezen!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Hoe vaak heb jij al gedacht; ik zou eigenlijk meer moeten doen aan het opbouwen van een e-maillijst?

Hoe zou jij het vinden om nog voor de zomer nu écht die Funnel online te hebben staan? Een Funnel waarmee je nu eindelijk die grotere e-maillijst kan gaan opbouwen. Maar ook een Funnel die misschien al wel direct winst oplevert om deze zomer leuke dingen mee te doen!? Klinkt goed toch? Het inrichten van een Funnel is écht minder ingewikkeld dan je denkt. Maar je hebt er wel de juiste route voor nodig. Wat als je die route zou krijgen? Een stappenplan en hulp bij de vertaling naar jouw business. Zou je dan wél eindelijk die weggever/leadmagnet ontwikkelen en de digitale deur openzetten om een e-maillijst op te bouwen?

Samen met Femke Hertog gaan wij jou helpen om in 9 dagen jouw weggever nu écht online te krijgen!
Op 13 juli starten we. Je krijgt van ons de succesroute, templates, checklists, how-to video’s én de stok achter de deur omdat wij alles in de vorm van een Bootcamp samen met jou en een fijne groep gelijkgestemde onderneemsters gaan doen! En dat ook nog eens voor een uniek lage prijs (die nooit meer terugkomt!) omdat wij deze training deze ronde samen met jou live ontwikkelen #creatieronde

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Kom je op ons openingsfeestje?

In maart lanceren wij het Flow Platform officieel. En natuurlijk doen we dit feestelijk! Mét cadeautjes en heel veel gratis tips over het starten van jouw eigen #onlineprogramma! 

Overweeg jij al een tijdje om te starten met een Online Leeromgeving? Of heb je een leeromgeving maar heb je het gevoel dat je er niet alles uit haalt? Dan mag je dit feestje zeker niet missen!

En natuurlijk ontvang je ook als eerste ons aantrekkelijke openingsaanbod! Ben je erbij?

Schrijf je nu hieronder in! Dan sturen we je ook voor de opening al leuke weetjes en handige tips! En hoor jij het als eerste zodra we ons feestje gepland hebben!

Jouw gegevens zijn veilig bij ons. We sturen je alleen informatie over de opening van het Flow Platform en tips over het starten van jouw Online Leeromgeving.