VirtualFlow Community

Ontdek de nieuwste trends en tools voor online ondernemen in de VirtualFlow Community!

Blijf up-to-date van de nieuwste tools en trends en groei je online business

VF-Brandshoot-9012-scaled

Herken je dit?

Je wordt dagelijks gebombardeerd met een enorme hoeveelheid informatie en weet niet welke strategieën en tools daadwerkelijk waardevol zijn voor jouw online onderneming.

Je voelt je geïsoleerd in je ondernemerschap en vindt het lastig om gelijkgestemde collega’s te vinden met wie je ervaringen kunt delen, van kunt leren, of mee kunt samenwerken.

Je merkt dat de digitale wereld razendsnel verandert en het is een uitdaging voor je om bij te blijven met de nieuwste trends, updates en technologieën.

Je worstelt met het efficiënt beheren van je tijd en middelen en zoekt naar manieren om je bedrijfsprocessen te optimaliseren zonder in te leveren op kwaliteit.

Word dan lid van de VirtualFlow Community

In de VirtualFlow Community krijg je elke maand toegang tot een exclusieve training over een interessante tool of trend rondom het online ondernemen. Daarnaast delen we regelmatig tips en tricks in de community, zodat jij altijd up-to-date blijft en je business kunt laten groeien.
Maar het gaat niet alleen om het vergaren van kennis en informatie. We vinden het minstens zo belangrijk dat jij kunt sparren met andere ondernemers en ervaringen kunt uitwisselen. In onze community is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Vierkant_Tech_Opleiding
online_tools

Zie je ook door de bomen het bos niet meer?

De ontwikkelingen rondom de techniek gaan razendsnel. Dit biedt enorm veel kansen voor ons als online ondernemers. Maar hoe zorg je ervoor dat je bij de tijd blijft?

In de VirtualFlow community komen de volgende onderwerpen aan bod:

    • Het maken van online content, óók met behulp van AI.
    • Tools om je business nog beter te organiseren en optimaliseren.
    • Strategieën om je zichtbaarheid te vergroten en je producten te verkopen.
    • en last, but not least: het automatiseren van zoveel mogelijk processen

Behalve het ontvangen regelmatige masterclasses, tips en Q&A's is de VirtualFlow Community ook vooral een plek om te kunnen sparren met andere Online Ondernemers.

"Je kunt een droom hebben en een verlangen, en ik vind techniek best leuk en ik kan het ook wel, maar ik stop wel bij hobbels onderweg, en daarmee kom je niet verder. Dan is het fijn om met Laura’s nimmer aflatende hulp steeds een stapje verder te komen.

Het is zo ontzettend fijn om hulp te kunnen vragen en dan ook nog op zo'n fijne manier die helemaal bij mij past. Echt top"

margreeth

Margreeth van Dijk

Slow Stitching

Mijn naam is Laura

En ik ben de oprichter van VirtualFlow en het Flow Platform. Ik heb al honderden ondernemers mogen helpen met hun website, online academie of hun marketingfunnels.

Dit doe ik vooral door mijn klanten te leren hoe ze hier zelf mee aan de slag kunnen. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zelf weten wat er mogelijk is en niet afhankelijk zijn van een ander als ze een nieuw plan willen uitvoeren of een nieuw product op de markt willen zetten.

Maar de ontwikkelingen rondom de techniek gaan razendsnel en niet iedereen heeft de tijd (of affiniteit) om dit allemaal bij te houden. Daarom heb ik de VirtualFlow Community opgericht, zodat er één plek is waar je op de hoogte kan blijven van de nieuwste technische trends rondom het Online Ondernemen.

laura_virtualflow

Wat houd dit precies in?

online_tools3
online_tools4

Iedere maand komt er een nieuwe training beschikbaar over een specifieke tool of trend rondom het Online Ondernemen.

Iedere maand is er een Q&A waar ik je kan helpen bij je technische vraagstukken.

En... nog veel meer leuke extra's!

Tussendoor deel ik ook tips in de VirtualFlow Community en kan je altijd vragen stellen.

Je kunt netwerken met andere Online Ondernemers zodat we elkaar kunnen helpen en versterken. 

Wanneer jij lid bent van de VirtualFlow Community...

weet je hoe je technische tools kunt inzetten, met name om online je kennis te delen én te verkopen. Doordat je deze skills zelf leert ben je niet afhankelijk van anderen. Maar toch staat heel de community voor je klaar als sparringspartner of om je te inspireren met hun ervaringen. Zo sta je er niet alleen voor.

"Ik heb heel veel ideeën, maar weet niet goed hoe ik ze technisch kan omzetten. Dat kost me energie en dat houd me normaal gesproken tegen om te groeien.
Het werken met Laura levert heel veel rust en ruimte op. Hierdoor kan ik veel sneller doorpakken zonder dat ik me hoef bezig te houden met ‘hoe moet ik dit doen’.

Laura heeft ontzettend veel technische kennis en heel goede/slimme ideeën. Ze weet mijn wensen altijd snel te vertalen naar een oplossing.
Ik krijg snel reactie wanneer ik een vraag heb en als het kan wachten stel ik de vraag tijdens de coachcall."

333029429_170181395802577_1466342019369915178_n

Ilonka Brakman

Living the Joy

Altijd binnen handbereik Toegang tot het Flow Platform via de App

Behalve dat je de VirtualFlow community kan bereiken via de website van het Flow Platform, kan je ook een speciale app downloaden zodat je de community altijd snel bij de hand hebt. Je vind hier alle video's en masterclasses, maar ook kan je hier gemakkelijk communiceren met de rest van de community.

flowapp
virtualflow community

€14,95 per maand

Toegang tot de community

Elke maand een nieuwe training

Elke maand een Q&A

Blijf op de hoogte van alle trends rondom online ondernemen

Veelgestelde vragen

De VirtualFlow Community is een plek voor iedere ondernemer die online technische tools wilt inzetten, met name om hun kennis online te delen. Of je nu net begint en niet weet waar je moet starten, of wanneer je je bestaande onderneming naar een hoger niveau wilt tillen door meer te automatiseren en je klantreis nog gebruiksvriendelijker te maken.
Het is voor ondernemers die graag zelf willen weten hoe het werkt en niet afhankelijk willen zijn van anderen, maar wel behoefte hebben aan support en sparringpartners en niet alles alleen willen doen. 🤗
Het is ook een ideale plek voor (technische) VA’s om hun kennis bij te spijkeren maar ook hun eigen kennis te delen.

Bij de VirtualFlow Community krijg je toegang tot allerlei verschillende trainingen die gaan over technische tools die je kunt gebruiken voor jouw online onderneming. De content is onderverdeeld in 2 categorieën. De ‘basics’ (o.a. trainingen over WordPress, ActiveCampaign, Canva, Video’s maken, Zoom etc) en ‘Advanced’ (trainingen over Artificial Intelligence, Gamification, Website optimalisatie, en meer geavanceerde personalisatie- en automatiseringstechnieken). 🤩
Begin je dus net met je business, dan kan je als eerste met de Basics aan de gang, maar ben je al een doorgewinterde online ondernemer, dan kan je meteen aan de slag met de Advanced trainingen.

Je krijgt meteen toegang tot de tot nu toe beschikbare trainingen (minimaal 5). Elke maand komt er een nieuwe training bij.

In de trainingen kan ik je allerlei dingen vertellen over wat mogelijk is, maar de echte magie begint zodra je ermee aan de slag gaat en de tools in de praktijk brengt. De community is bedoeld om deze ervaringen met elkaar te delen, om elkaar op die manier te inspireren en te motiveren. Door met elkaar te sparren over ideeën en mogelijkheden trek je pas echt de plannen naar een hoger niveau. 💪
Ik ben dan ook een groot voorstander van krachten bundelen en kennis delen 😄

Nee, in de community en de trainingen zal ik je vooral laten zien hoe je zelf de verschillende tools kunt inzetten voor jouw business. Tijdens de maandelijkse Q&A’s kan ik wel persoonlijke met je meedenken over een vraagstuk waar je mee zit.
Wil je echt 1-op-1 met mij aan de slag, dan kan dat in de vorm van een livedag. 😊

Je kunt natuurlijk altijd je lidmaatschap beëindigen per einde van je betaalperiode (per maand of jaar) met inachtneming van 30 dagen opzegtermijn. Je zit dus nergens aan vast!

Als je nu instapt voor de prijs die hierboven wordt genoemd, is dit de prijs die je blijft betalen en die gaat niet omhoog. Je bent dan dus 'grandfathered in' 😊 Mocht je echter opzeggen en op een later tijdstip weer instappen, dan gelden de prijzen van dat moment.

Natuurlijk heb ik heel veel andere leuke plannen voor deze community, zoals masterclasses van experts, samenwerkingdagen, mogelijkheden om je producten en diensten te promoten, netwerken met andere ondernemers etc. En natuurlijk maak ik de community extra interessant en leuk met behulp van gamification 😉

"Laura weet veel van de techniek achter websites en platforms en houdt zichzelf goed up to date in de snel veranderde digitale wereld."

claudia

Claudia de Koning

Babyspullen Vergelijken.nl