Tools, Tips & Trends

Tools_Trends_Tips Logo

Dé community voor Online Ondernemers

VF Brandshoot-8843
tech opleiding

Herken je dit ?

 • Je bent Online Ondernemer of VA en wordt heel blij van alle online kansen die er nu zijn.
 • Je wil al deze kansen het liefst NU inzetten voor jouw bedrijf zodat je verder kunt groeien of meer vrijheid krijgt in je bedrijf.
 • Je vindt het leuk om alle trends te volgen, maar de ontwikkelingen gaan zo snel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.
 • Je hebt geen tijd om continu bezig te zijn met het bijhouden van alle nieuwe ontwikkelingen en hebt daarom het idee dat je dingen mist of kansen laat liggen.

HOE ZOU HET ZIJN ALS...

Er een Community is waar je op de hoogte gehouden wordt van alle online kansen? Op een toegankelijke en begrijpelijke manier (ja, techniek kan ook echt leuk zijn!). Een community met alleen maar Online Onderneemsters die, net als jij, alle online kansen willen benutten voor hun bedrijf. En waar wij jullie helpen om dat ook echt te gaan doen!

Wat bieden wij ?

 • Iedere maand een Online Masterclass over het thema van die maand (m.u.v. zomervakantie).
 • Concrete How-To video's van de gebruikte tools, inclusief praktische stappenplannen.
 • Extra rubrieken zoals #wist-je-dat-dit-kon-met over functies die bijna niemand kent van tools die bijna iedereen gebruikt.
 • Andere #Tooltips (ook als ze niet bij het thema van die maand passen) Gewoon omdat ze tof zijn, of omdat we ze net ontdekt hebben!
 • Alle trends die wij in Amerika en Canada oppikken brengen wij als eerste in de Community en vertalen ze gelijk naar concrete kansen voor de Nederlandse markt!
VA_Tech_Opleiding1
virtualflow

Onze grootste wens

Wij willen de beste software én ondersteuning voor zoveel mogelijk online onderneemsters in Nederland bereikbaar maken. Wij willen laten zien dat techniek écht leuk kan zijn, en mega veel kansen biedt!

Met VirtualFlow hebben wij al meer dan 250 onderneemsters mogen helpen bij het (verder) opbouwen van hun online onderneming. Onder andere met het maken van Websites, Online Leeromgevingen en nieuwe trends zoals Chatbots.

In deze community doen wij wat we het allerliefste doen! Alle informatie die wij verzamelen in (vooral) Amerika & Canada doorgeven en vertalen naar de Nederlandse markt! En dan niet alleen wát er mogelijk is, maar ook echt hóe je dit doet voor jouw bedrijf!

VA_Tech_Opleiding_VirtualFlow
Vierkant_Tech_Opleiding

Wat kun je verwachten?

 • Het eerste Maandthema was 'Een chatfunctie op jouw website'. Waarom levert een chatfunctie je direct meer klanten op? En wat is er nodig om dit (100% gratis) te installeren? Als je nu instapt krijg je direct toegang tot deze Masterclass én alle handouts met concrete stappenplannen.
 • Na de zomer bespreken we o.a. SEO en 'Verschillende slimme koppelingen op jouw website' waarmee je jouw Marketing beter kunt automatiseren en monitoren.
 • Of wat dacht je van ‘Het inrichten van jouw Salesfunnel’ waarin we vooral  in gaan op alle nieuwe mogelijkheden die nog bijna niemand in Nederland gebruikt! En we werken een stap-voor-stap salesfunnel plan uit die jij kunt gebruiken voor jezelf of jouw klanten!

WAAROM HET GOED IS DAT JE DIT NU LEEST...

De community zal steeds verder uitgebreid worden. Iedere maand komt er een nieuw thema bij we zullen ook regelmatig gastsprekers uitnodigen om ons allemaal bij te praten over specifieke online onderwerpen. Echt 1 plek dus waar jij alle informatie vindt op het gebied van online ondernemen! Vanaf eind september zullen we de verschillende video's en hand-outs ook overzichtelijk onderbrengen in onze nieuwe Online Leeromgeving. Zo kun je alles gemakkelijk terugvinden. Alleen dit jaar kun je nog instappen voor het unieke lage tarief van € 97,- per jaar. Daarna gaat de prijs omhoog. Maar als jij nu instapt houdt  je recht op het lage tarief zolang je lid blijft!

Tools, Trends & Tips Logo_97

Maandthema's
10 x per jaar een Maandthema
Start met een Masterclass over alle kansen
Video's met How-to over de besproken tools
Concrete stappenplannen in PDF
Afrondende Q&A voor vragen

*

Extra rubrieken
#wist-je-dat-dit-kon-met (over functies die bijna niemand kent van tools die bijna iedereen gebruikt)
#tooltips (ook als ze niet bij het thema van die maand passen) Gewoon omdat ze tof zijn, of omdat we ze net ontdekt hebben!

*

TTT Community
Toegang tot de besloten Facebookgroep
met gelijkgestemde Online Onderneemsters waar wij alle tips delen en je ook vragen kunt stellen.

*

Online Leeromgeving
Vanaf september toegang tot onze nieuwe Online Leeromgeving waar alle Masterclasses, Instructievideo's & Handouts overzichtelijk terug te vinden zijn.

*

Lifetime Korting
Maak jij nu gebruik van dit aanbod? Dan ga je nooit meer betalen dan het bedrag waarvoor je ingestapt bent! Ook niet als de Community straks veel duurder is omdat hij steeds verder uitgebreid zal worden!

 

Dus... stap jij nu in jouw Online Toekomst ?

Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van Online Ondernemen. De ontwikkelingen gaan hard en we staan pas aan het begin! Groei jij met ons mee in deze markt vol mogelijkheden?