Stappenplan om je Online Cursus succesvol te bedenken, te maken & te verkopen

Hoe zorg je ervoor dat jouw cursus zich onderscheidt van alle andere online cursussen? 
In dit gratis stappenplan laat ik je zien welke stappen nodig zijn om je cursus te bedenken, maken én verkopen.
Een cursus die aantrekkelijk is voor je klanten om aan te schaffen, de waarde biedt die ze verwachten en die ze ook echt afmaken en niet op de plank laten liggen.

Wanneer je het stappenplan aanvraagt, ontvang je regelmatig e-mails met tips, trucs en advies over Online Cursussen en Online Ondernemen. Door het stappenplan aan te vragen, geef je ons toestemming om deze e-mails naar jou te sturen. We beloven dat we jouw gegevens zullen beschermen en je kunt je op elk moment afmelden. Lees hier meer over in onze Privacyverklaring.

laura-laptop-tuin
e-book-online-cursus

Mijn naam is Laura

Ooit gestart als Technisch Virtual Assistant en oprichter van het Flow Platform, waarmee ondernemers gemakkelijk hun online academie kunnen maken.

De afgelopen jaren heb ik al honderden onderneemsters mogen helpen met hun online business, voornamelijk met de techniek rondom hun online academies.

Veel ondernemers zien op tegen al het 'technische gedoe' rondom hun Online Business. Maar technische tools zijn er juist om jou te helpen en het je gemakkelijker te maken. Ik ben overtuigd dat met de juiste tools en de juiste begeleiding Online Ondernemen een geweldige toevoeging is voor jouw business.

Download snel het stappenplan en ga meteen aan de slag!