Over een Funnel die al onze verwachtingen overtrof…

In ons vorige blog vertelden wij al over onze zomervakantie van 2019. We hadden net nieuwe software aangeschaft om een Funnel helemaal in bij te kunnen houden en wilden die wel eens goed testen.

Daarnaast leek het ons gewoon super tof om onze e-maillijst tijdens onze vakantie flink te laten groeien zonder dat dit ons tijd (we hadden tenslotte vakantie) of geld zou kosten. Dus we bedachten een plan voor een break-even Funnel*. Zodat we wél veel bereik zouden hebben, maar geen kosten zouden maken.

Samen met onze business coach Femke Hertog maakten we video-scripts en planden we een dag om in 1 keer alles op te nemen. Mooie achtergrond. Professionele camera. Iets minder professionele acteurs ツ. Maar wel ontzettend gelachen die dag!

We maakten alle pagina’s voor op de website. Planden alle opvolg e-mails in. Schreven de advertentieteksten. En planden ook de advertenties in ✔️✔️✔️✔️ En toen alles begon te draaien gebeurde er… Bijna niets ツ

Oké, dit was niet het ‘Vanuit je strandstoel de bestellingen zien binnenkomen’- gevoel. Dat mocht dus anders. We evalueerden samen met Femke onze Funnel en besloten dat het allemaal veel simpeler mocht. Geen fancy video maar een hele praktische weggever. Gewoon een PDF waarin we in een paar simpele stappen een functie van Canva uitlegden die bijna niemand kent… Echt een quick-win zoals de Amerikaanse guru’s die wij alledrie graag volgen dat noemen.

En toen…. liep het heel anders

De inschrijvingen stroomden binnen! En de bestellingen ook! Zelfs zo veel dat onze break-even Funnel niet alleen de kosten dekte, maar zelfs winst opleverde!

En als extra bonus verdubbelde ook nog eens het aantal likes op onze Facebook pagina! Ongelooflijk wat er kan gebeuren met 1 Funnel!!

Voor iedere Euro die we uitgaven aan Facebook advertenties verdienden we er 5 terug! Een ROI (Return on Investment) van 500% zoals ze dat noemen.

Woohoo! Zó tof om vanaf ons vakantie-adres de betalingen binnen te zien komen! Dat wilden wij dit jaar weer! En dus komt er weer een nieuwe zomerfunnel dit jaar! Ben jij benieuwd wat dit jaar ons aanbod wordt? Houd dan onze website en Facebookpagina in de gaten! #primeur #nogniettekoop

Want eerst hebben wij nog iets beters….

Zou jij dit jaar ook zo’n zomervakantie willen?? Eentje waarin jouw e-maillijst verdubbeld? Of waarin je nu eindelijk eens écht begint met het opbouwen van jouw lijst? En een zomer waarin je misschien zelfs wel extra vakantiegeld verdient met jouw Upsell? Vanuit jouw strandstoel!

Dat kan! Ook als jij altijd op zag tegen het bouwen van zo’n hele Funnel. Niet weet waar je moet beginnen. Of hoe je dat in hemelsnaam technisch allemaal moet regelen. Zelfs dan kun jij over 3 weken alles online hebben staan!! HOE? Door mee te doen met onze Flow Bootcamp over Weggevers en elke dag een klein stapje te zetten volgens onze stap-voor-stap instructies! Hier vind je er alles over.

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Gratis 3-Daagse 'Jouw Online Business Route'

Dit is hét moment voor jouw Online Business en wij inspireren je graag!
Daarom geven wij van 16 t/m 18 februari, samen met Femke Hertog, de gratis 3-Daagse ‘Jouw Online Business Route’
. Waar gaan we het over hebben?

Dag #1 Wat is online ondernemen en hoe ziet dit er voor jou uit?
We vertellen je alles over de kansen en welke vormen van online programma’s er zijn. Online ondernemen is eenvoudiger dan ooit! Na deze 1e dag barst je van de inspiratie en weet je jouw ideeën & kennis te vertalen naar een business online.

Dag #2 Welke technische tools en persoonlijke skills heb je nodig om online te kunnen ondernemen?
Schrok je eerder van alle moeilijke termen en hoeveelheid technische tools?
Heb je het idee dat je eerst een opleiding tot superwoman moet volgen voordat je succesvol online kunt ondernemen? Wij wijzen je deze dag de snelste weg door het oerwoud van technische mogelijkheden en vertellen je welke belangrijkste eigenschap iedere vrouw van nature al heeft om óók online verbinding en impact te kunnen maken.

Dag #3 Welke stappen moet je zetten om online te kunnen ondernemen?
We geven je een duidelijke route. Zodat je weet waar je moet beginnen of waar je juist nu jouw aanbod kunt verbeteren.

Ben je er bij? Reserveer dan nu gratis jouw plekje via deze link.

Wil jij een eigen Online Programma?

Wacht dan niet langer! Dit is echt hét moment om te starten. En je hoeft het niet alleen te doen! Wij hebben, samen met Femke Hertog, een uniek programma ontwikkeld waarbij we je niet alleen intensief begeleiden bij de techniek (uiteraard inclusief een complete Flow Academie), maar ook bij de opzet, ontwikkeling én lancering van jouw programma. Zo sta je nergens alleen voor en weet jij niet alleen WAT je moet doen, maar ook HOE je ervoor kunt zorgen dat jouw online programma er nu echt gaat komen! 

De insteek van het programma is ook uniek in de markt en past echt bij onze klanten. Mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Die willen dat hun klanten écht resultaat behalen met het volgen van hun programma, ook online. Er zijn zoveel manieren om, ook online, écht verbinding te kunnen maken met jouw klanten. Om klanten jouw betrokkenheid te laten voelen en te motiveren, ook al is het geautomatiseerd en echt helemaal online. Dat kan! Hoe? Ook dát vertellen wij je! 

Nieuwsgierig? Dan kun je via deze pagina direct meer informatie aanvragen. We helpen je graag met het creëren van jouw online programma!