Over een Funnel die al onze verwachtingen overtrof…

In ons vorige blog vertelden wij al over onze zomervakantie van 2019. We hadden net nieuwe software aangeschaft om een Funnel helemaal in bij te kunnen houden en wilden die wel eens goed testen.

Daarnaast leek het ons gewoon super tof om onze e-maillijst tijdens onze vakantie flink te laten groeien zonder dat dit ons tijd (we hadden tenslotte vakantie) of geld zou kosten. Dus we bedachten een plan voor een break-even Funnel*. Zodat we wél veel bereik zouden hebben, maar geen kosten zouden maken.

Samen met onze business coach Femke Hertog maakten we video-scripts en planden we een dag om in 1 keer alles op te nemen. Mooie achtergrond. Professionele camera. Iets minder professionele acteurs ツ. Maar wel ontzettend gelachen die dag!

We maakten alle pagina’s voor op de website. Planden alle opvolg e-mails in. Schreven de advertentieteksten. En planden ook de advertenties in ✔️✔️✔️✔️ En toen alles begon te draaien gebeurde er… Bijna niets ツ

Oké, dit was niet het ‘Vanuit je strandstoel de bestellingen zien binnenkomen’- gevoel. Dat mocht dus anders. We evalueerden samen met Femke onze Funnel en besloten dat het allemaal veel simpeler mocht. Geen fancy video maar een hele praktische weggever. Gewoon een PDF waarin we in een paar simpele stappen een functie van Canva uitlegden die bijna niemand kent… Echt een quick-win zoals de Amerikaanse guru’s die wij alledrie graag volgen dat noemen.

En toen…. liep het heel anders

De inschrijvingen stroomden binnen! En de bestellingen ook! Zelfs zo veel dat onze break-even Funnel niet alleen de kosten dekte, maar zelfs winst opleverde!

En als extra bonus verdubbelde ook nog eens het aantal likes op onze Facebook pagina! Ongelooflijk wat er kan gebeuren met 1 Funnel!!

Voor iedere Euro die we uitgaven aan Facebook advertenties verdienden we er 5 terug! Een ROI (Return on Investment) van 500% zoals ze dat noemen.

Woohoo! Zó tof om vanaf ons vakantie-adres de betalingen binnen te zien komen! Dat wilden wij dit jaar weer! En dus komt er weer een nieuwe zomerfunnel dit jaar! Ben jij benieuwd wat dit jaar ons aanbod wordt? Houd dan onze website en Facebookpagina in de gaten! #primeur #nogniettekoop

Want eerst hebben wij nog iets beters….

Zou jij dit jaar ook zo’n zomervakantie willen?? Eentje waarin jouw e-maillijst verdubbeld? Of waarin je nu eindelijk eens écht begint met het opbouwen van jouw lijst? En een zomer waarin je misschien zelfs wel extra vakantiegeld verdient met jouw Upsell? Vanuit jouw strandstoel!

Dat kan! Ook als jij altijd op zag tegen het bouwen van zo’n hele Funnel. Niet weet waar je moet beginnen. Of hoe je dat in hemelsnaam technisch allemaal moet regelen. Zelfs dan kun jij over 3 weken alles online hebben staan!! HOE? Scroll even naar beneden op deze pagina en klik op de afbeelding! Zien wij jou op 13 juli?

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Hoe vaak heb jij al gedacht; ik zou eigenlijk meer moeten doen aan het opbouwen van een e-maillijst?

Hoe zou jij het vinden om nog voor de zomer nu écht die Funnel online te hebben staan? Een Funnel waarmee je nu eindelijk die grotere e-maillijst kan gaan opbouwen. Maar ook een Funnel die misschien al wel direct winst oplevert om deze zomer leuke dingen mee te doen!? Klinkt goed toch? Het inrichten van een Funnel is écht minder ingewikkeld dan je denkt. Maar je hebt er wel de juiste route voor nodig. Wat als je die route zou krijgen? Een stappenplan en hulp bij de vertaling naar jouw business. Zou je dan wél eindelijk die weggever/leadmagnet ontwikkelen en de digitale deur openzetten om een e-maillijst op te bouwen?

Samen met Femke Hertog gaan wij jou helpen om in 9 dagen jouw weggever nu écht online te krijgen!
Op 13 juli starten we. Je krijgt van ons de succesroute, templates, checklists, how-to video’s én de stok achter de deur omdat wij alles in de vorm van een Bootcamp samen met jou en een fijne groep gelijkgestemde onderneemsters gaan doen! En dat ook nog eens voor een uniek lage prijs (die nooit meer terugkomt!) omdat wij deze training deze ronde samen met jou live ontwikkelen #creatieronde

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Kom je op ons openingsfeestje?

In maart lanceren wij het Flow Platform officieel. En natuurlijk doen we dit feestelijk! Mét cadeautjes en heel veel gratis tips over het starten van jouw eigen #onlineprogramma! 

Overweeg jij al een tijdje om te starten met een Online Leeromgeving? Of heb je een leeromgeving maar heb je het gevoel dat je er niet alles uit haalt? Dan mag je dit feestje zeker niet missen!

En natuurlijk ontvang je ook als eerste ons aantrekkelijke openingsaanbod! Ben je erbij?

Schrijf je nu hieronder in! Dan sturen we je ook voor de opening al leuke weetjes en handige tips! En hoor jij het als eerste zodra we ons feestje gepland hebben!

Jouw gegevens zijn veilig bij ons. We sturen je alleen informatie over de opening van het Flow Platform en tips over het starten van jouw Online Leeromgeving.