logo level up - transparant

Transformeer Jouw Online Cursus "Haal alle potentie jouw online training met de kracht van gamification. Maak van leren een avontuur die het maximale uit je cursisten haalt!"

Stel je voor: cursussen die niet alleen leerzaam zijn, maar waar cursisten naar uitkijken. Met 'Level Up' leer je hoe je jouw kennis en expertise transformeert in een boeiende, interactieve online ervaring die cursisten niet alleen starten, maar ook met plezier afronden. Klaar om de manier waarop je jouw expertise aanbiedt voorgoed te veranderen? Lees verder en ontdek hoe!

VF-Brandshoot-9012-scaled

Transformeer jouw Online Business met Level Up

Ben jij...

 • Een gepassioneerde expert of coach die zijn of haar kennis online wil delen, maar niet weet hoe je een cursus spannend en interactief maakt?
 • Een ondernemer die al een online cursus heeft, maar ziet dat cursisten halverwege afhaken en wil weten hoe je ze van begin tot eind betrokken houdt?
 • Een creatieve geest die barst van de ideeën, maar worstelt met het technische aspect van het bouwen van een boeiende online leeromgeving?

Als je jezelf hierin herkent, dan ben je precies waar je moet zijn. 'Level Up' is speciaal ontworpen voor jou. Het maakt niet uit waar je nu staat in het proces van online onderwijs; deze cursus biedt je de tools en inzichten om jouw cursus naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek wat mogelijk is met Level Up

Door 'Level Up' te volgen, open je de deur naar een wereld vol mogelijkheden.
Stel je voor dat je:

Cursussen creëert die sprankelen van interactie

Verander passieve eenzijdige lessen in dynamische, interactieve ervaringen waar cursisten actief bij betrokken zijn.

Een Community rondom jouw cursus bouwt

Creëer een levendige gemeenschap waar cursisten elkaar ondersteunen, uitdagen en samen groeien.

Technische Hobbels met gemak neemt

Raak vertrouwd met tools en platforms die jouw cursus niet alleen mogelijk maken, maar ook laten schitteren.

Je Cursus omtovert tot een boeiend avontuur

Leer hoe je gamification-technieken gebruikt om leren leuk, uitdagend en verslavend te maken.

Ziet hoe Cursisten jouw cursus voltooien en toepassen

Ervaar de voldoening als cursisten niet alleen jouw cursus afronden, maar de geleerde vaardigheden ook in hun dagelijks leven integreren.

Je expertise en passie vertaalt naar tastbaar succes

Transformeer jouw kennis en enthousiasme in een online cursus die cursisten aanspreekt en motiveert.

Met 'Level Up' verander je niet alleen hoe je onderwijst; je verandert levens.
Ben je klaar om de kracht van jouw kennis volledig te benutten?

"Het is echt een feestje om samen met Laura de gamification in mijn online cursussen te brengen. Zij geniet er enorm van om het technisch allemaal mogelijk te maken wat ik of we samen weer hebben bedacht. Het is echt zo leuk!
Teamwork makes the dream work. ❤️

Zo blij dat ik met Laura echt een belevenis van mijn cursussen kan maken. Ik ben er zelf gewoon verliefd op. 😍
En dat alles zorgt nog voor de  magische resultaten die ouders en draakjes behalen omdat ze de cursus binnen 12 weken helemaal afronden om me zelfs vragen om direct toegang tot alle modules te krijgen.
Dat spreekt boekdelen 🔥🙏😌"

sandra

Sandra Zilverstand-Feinhals

Happy Chi Coaching

floris

Meld je aan voor Level Up!

3 maandelijkse termijnen van €175 Online Training

6 maandelijkse termijnen van €175 Online Training
incl. Flow Academie

t.w.v. €1497

margreeth

Margreeth van Dijk

Slow Stitching

"Je kunt een droom hebben en een verlangen, en ik vind techniek best leuk en ik kan het ook wel, maar ik stop wel bij hobbels onderweg, en daarmee kom je niet verder. Dan is het fijn om met Laura’s nimmer aflatende hulp steeds een stapje verder te komen."

ellen

Ellen Lichteveld

Animal Wise Coaching

"Het is ZO fijn om je niet druk te hoeven maken over het technische gedoe en zelfs te ontdekken dat het ook best makkelijk kan zijn als je eenmaal doorhebt hoe het werkt... en dat als je vast loopt, er gewoon altijd iemand is die het voor je op kan lossen...
Echt heel waardevol!"

judith-500px-circle-9e52636886c582d3971c8faac4395c47-bi5peh6xsuca.jpg

Judith Borremans

Natuurfotograaf

"Ik was erg blij met de ondersteuning en vooral het praktische meedenken van VirtualFlow. En op momenten van spoed wordt meteen actie ondernomen, zodat de academie altijd goed te bereiken is en blijft door de deelnemers. Fijn gevoel voor mij dus 🙂"

Wat zit er in Level Up?

Klik op de modules om er meer over te lezen.

module 1

De basis van Gamification

In de eerste module van 'Level Up' leggen we het fundament voor je reis naar effectief en boeiend online onderwijs. Hier duiken we in de essentie van gamification en onthullen we hoe je deze krachtige tool kunt inzetten om je cursussen onweerstaanbaar te maken.

Wat je kunt verwachten:

 • Ontdek Wat Gamification Echt Betekent: Leer hoe gamification verder gaat dan alleen 'spelletjes' en hoe het kan helpen om de leerervaring te transformeren.
 • Duik in Motivatietheorieën: Verken het Octalysis Framework van Yu-Kai Chou, een toonaangevende benadering die acht kernmotivaties identificeert die mensen drijven.
 • Begrijp Diverse Leermethoden: Ontdek verschillende manieren waarop mensen leren en hoe je deze inzichten kunt gebruiken om je cursussen voor iedereen toegankelijk en boeiend te maken.

Technische Ondersteuning en Tools

Naast deze theoretische kennis, krijg je praktische begeleiding in de essentiële technische aspecten van het opzetten van een online cursus:

 • Start met Hosting: Leer alles wat je moet weten over het kiezen van de juiste hosting voor je cursus.
 • Word een WordPress Expert: Krijg stapsgewijze instructies over hoe je WordPress gebruikt om je cursusplatform te bouwen.
 • Pagebuilders Meesteren: Ontdek hoe je pagebuilders kunt gebruiken om visueel aantrekkelijke en functionele cursuspagina's te creëren.
module 2

Cursus Ontwerpen

In Module 2 van 'Level Up' duiken we dieper in de kunst van het ontwerpen van een effectieve en aantrekkelijke online cursus. Hier leer je de fijne kneepjes van het creëren van een cursus die niet alleen kennis overdraagt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Wat je gaat leren:

 • Verschillende Cursusstructuren: Ontdek de diverse formaten en stijlen van online cursussen en kies de structuur die het beste bij jouw inhoud past.
 • De perfecte titel en prijspunt bepalen: Leer hoe je een aantrekkelijke en marktconforme titel en prijsstelling voor je cursus kiest.
 • Een effectieve cursusoutline ontwikkelen: Krijg inzicht in hoe je een heldere en logische cursusopzet maakt, compleet met boeiende bonussen om de waarde te verhogen.

Technische Lessen bij Module 2:

Naast deze cruciale ontwerpvaardigheden, biedt Module 2 technische begeleiding in het opzetten van je cursus met behulp van de juiste tools:

 • Learndash: Verkrijg hands-on ervaring met Learndash, een toonaangevende tool voor het maken van online cursussen, en leer hoe je deze kunt integreren in je platform.
module 3

Content Creatie

In Module 3 van 'Level Up' richten we ons op het hart van je online cursus: de content. Deze module is een diepe duik in de creatieve aspecten van cursusontwikkeling, waarbij je leert hoe je meeslepende en informatieve content creëert die je cursisten zullen waarderen en onthouden.

Wat je gaat ontdekken:

 • Video's die Boeien: Leer de fijne kneepjes van het maken van boeiende video's, van opname tot bewerking, zodat je cursisten aan hun scherm gekluisterd blijven.
 • Aantrekkelijke PDF's en Transcripties: Krijg inzicht in het ontwerpen van visueel aantrekkelijke PDF's en het effectief inzetten van transcripties voor een veelzijdige leerervaring.
 • Audio als Krachtige Leertool: Ontdek hoe je audio kunt gebruiken om een extra dimensie aan je cursus toe te voegen, ideaal voor cursisten die onderweg zijn.

Technische Lessen bij Module 3:

Deze module gaat niet alleen over content creatie, maar ook over het beheersen van de tools die je nodig hebt:

 • Video/audio Opname en Bewerking: Leer hoe je professionele video's en audio's opneemt en bewerkt die je cursus naar een hoger niveau tillen.
 • Canva voor Cursusontwikkelaars: Word handig met Canva voor het ontwerpen van cursusmaterialen die zowel informatief als esthetisch aantrekkelijk zijn.
module 4

Optimaliseren van de Customer Journey

Module 4 van 'Level Up' neemt je mee in de wereld van customer journey optimalisatie. Hier leer je hoe je een gestroomlijnde, aantrekkelijke en doeltreffende leerervaring creëert, van het eerste contactpunt tot aan de afronding van de cursus.

Dit ga je leren:

 • Thematisering en Branding: Ontdek hoe je jouw cursus een unieke uitstraling geeft die aansluit bij je merk en de inhoud versterkt.
 • Vereenvoudigen van het Aankoopproces: Leer hoe je een soepel en uitnodigend aankoopproces creëert dat de inschrijvingen verhoogt.
 • Geautomatiseerde E-mail Communicatie: Beheers de kunst van e-mail automations om je cursisten betrokken en geïnformeerd te houden gedurende hun leerreis.
 • Ontwerpen van een Intuïtief Dashboard: Zorg voor een gebruiksvriendelijke leeromgeving die cursisten helpt om gemakkelijk door de cursus te navigeren.

Technische Lessen bij Module 4:

 • Active Campaign & WPFusion: Leer hoe je deze tools gebruikt om krachtige e-mailcampagnes en geautomatiseerde processen op te zetten.
 • CartFlows voor een Vloeiend Aankoopproces: Maak kennis met CartFlows om het aankoopproces te optimaliseren en een soepele cursuservaring te garanderen.
module 5

Quizzen en Opdrachten - De Sleutel tot Actief Leren

In Module 5 van 'Level Up' richten we ons op het hart van interactief leren: het ontwerpen van quizzen en opdrachten die jouw cursus tot leven brengen. Deze module leert je hoe je effectieve toetsen en opdrachten creëert die niet alleen kennis testen, maar ook de betrokkenheid en het plezier van cursisten verhogen.

Ontdek en leer:

 • Invulbare PDF's Maken: Creëer interactieve werkbladen en opdrachten die cursisten kunnen downloaden en invullen, wat bijdraagt aan een actievere leerervaring.
 • Dynamische Toetsen Toevoegen: Leer hoe je quizzen en toetsen ontwerpt die de kennis van cursisten op een leuke en uitdagende manier testen.
 • Inleveropdrachten Integreren: Ontdek hoe je opdrachten kunt opnemen die cursisten aanmoedigen om het geleerde toe te passen en hun vooruitgang te demonstreren.

Technische Lessen bij Module 5:

 • PDF Tools: Word vaardig in het gebruik van tools om interactieve PDF's te creëren die cursisten kunnen downloaden en gebruiken.
 • Learndash Quizzes en Meer: Verdiep je in de mogelijkheden van Learndash voor het maken van boeiende quizzen en tests.
 • GravityForms voor Opdrachten: Leer hoe je GravityForms kunt inzetten voor het verzamelen en beoordelen van inleveropdrachten.

Module 5 van 'Level Up' geeft je de tools en kennis om cursusmateriaal te maken dat niet alleen informatief, maar ook interactief en boeiend is.

module 6

Community & Live Support – Bouw een Levendige Cursusgemeenschap

In Module 6 van 'Level Up' duiken we in het essentiële aspect van community building en live support. Deze module is gewijd aan het creëren van een ondersteunende en interactieve omgeving waar cursisten niet alleen leren, maar ook ervaringen delen, elkaar motiveren en samen groeien.

Dit is wat je gaat leren:

 • Masterclasses & Q&A's Organiseren: Ontdek hoe je effectieve live sessies en Q&A's kunt opzetten die waarde toevoegen en cursisten betrekken.
 • E-mail/App Support Opzetten: Leer hoe je een efficiënt ondersteuningssysteem via e-mail of app inricht om snel en persoonlijk op vragen van cursisten te reageren.
 • Live Contactmomenten Creëren: Begrijp het belang van persoonlijke interactie en hoe je dit kunt integreren in je online cursus.
 • Community building: Stimuleer discussie en uitwisseling van ideeën.

Technische Lessen bij Module 6:

 • Zoom voor Online Interactie: Word bedreven in het gebruik van Zoom voor het organiseren van interactieve live sessies.
 • Buddyboss voor Community Building: Leer hoe je Buddyboss gebruikt om een dynamische en betrokken online gemeenschap op te bouwen.
module 7

Punten, Badges & Leaderboards (PBL)

In Module 7 van 'Level Up' betreden we de boeiende wereld van Points, Badges en Leaderboards (PBL). Deze module laat zien hoe je gamification-elementen kunt inzetten om een motiverende en meeslepende leerervaring te creëren die cursisten stimuleert om actief deel te nemen en zichzelf te overtreffen.

Ontdek de mogelijkheden:

 • Punten Systemen Ontwerpen: Leer hoe je punten kunt gebruiken als een krachtige motivatietool om cursisten aan te moedigen actief te blijven in je cursus.
 • Badges en Beloningen Creëren: Ontdek hoe je badges ontwerpt als herkenning voor prestaties en hoe je deze kunt inzetten om cursisten te stimuleren hun doelen te bereiken.
 • Levels en Leaderboards Implementeren: Begrijp het belang van competitie en vooruitgang door het gebruik van levels en leaderboards, en hoe je deze kunt gebruiken om een dynamische leeromgeving te scheppen.

Technische Lessen bij Module 7:

 • Gamipress: Gamification tot Leven Gebracht: Word bedreven in het gebruik van Gamipress om gamification-elementen zoals punten, badges en leaderboards te integreren in je cursus.
module 8

Aftercare – Zorg voor Blijvende Impact en Groei

In Module 8, de afsluitende module van 'Level Up', concentreren we ons op aftercare - essentiële strategieën en technieken om ervoor te zorgen dat jouw cursus een blijvende impact heeft op je cursisten. Deze module helpt je om de betrokkenheid en het succes van je cursus op lange termijn te waarborgen.

In deze module leer je:

 • Effectieve Reminders Instellen: Ontdek hoe je herinneringen en follow-up berichten kunt gebruiken om cursisten te stimuleren de cursus af te ronden en het geleerde toe te passen.
 • Het Beheren van Cursustoegang: Leer strategieën om de toegang tot de cursus te beheren na afronding, zoals het aanbieden van tijdgebonden toegang of alumni-status.
 • Doorstroming naar Nieuw Aanbod: Ontwikkel technieken om cursisten te begeleiden naar jouw andere aanbiedingen, waardoor je een levenslange leerrelatie met hen opbouwt.

Technische Lessen bij Module 8:

 • ActiveCampaign Verdieping: Verhoog je vaardigheden in ActiveCampaign om geavanceerde e-mailcampagnes en automatiseringen te creëren die cursisten betrokken houden, zelfs na het afronden van de cursus.
Optioneel

Flow Academie met megakorting

Heb jij nog geen online academie om je online cursus in aan te bieden? Of is je huidige academie nodig toe aan een upgrade?
Dan is nu je kans om extra voordelig gebruik te maken van een Flow Academie. 

Met een Flow Academie verzorgen wij alle software die je nodig hebt voor je WordPress omgeving inclusief licenties voor o.a. WPFusion, CartFlows, Learndash en GamiPress. 

Doordat je deze licenties niet zelf aan hoeft te schaffen scheelt dat enorm in kosten.

Als je een Flow Academie afneemt in combinatie met Level Up krijg je ruim €1000,- korting.

Maar bestel via deze pagina om gebruik te maken van de korting! 😄

Meld je aan voor Level Up!

3 maandelijkse termijnen van €175 Online Training

6 maandelijkse termijnen van €195 Online Training
incl. Flow Academie

t.w.v. €1497

Nu met deze bonussen

8 groepscoachcalls via Zoom Bij elke (wekelijkse) module een groepscoachcalls om al je vragen te stellen over jouw eigen online cursus.

t.w.v. €297

IMG_0036

1 jaar toegang tot de VirtualFlow Community Met elke maand een nieuwe training en de ideale plek om te sparren met andere online ondernemers

t.w.v. €497

virtualflow community

Alleen dit weekend
(t/m 17 december 23:59)
Pick-my-brain sessie van 1,5 uur via Zoom Samen maken we een plan voor jouw gamified Online Training.

t.w.v. €147

livedag

Misschien heb jij ook één van deze vragen

Ja! De cursus is zo opgezet dat je niet alleen de theorie en strategie leert, maar ik neem je ook heel praktisch aan de hand mee in het inrichten van technische tools die ik aanraad om te gebruiken.

Je kunt dus gewoon 'meeklikken' met de technische tutorial video's. 

En wil je helemaal technisch ontzorgd worden, overweeg dan om er een Flow Academie bij te nemen. Je hoeft dan zelf amper WordPress licenties aan te schaffen en hebt geen omkijken naar het onderhoud. En is er een technisch probleem? Dan los ik het voor je op.

De training start op 8 januari en bestaat uit 8 modules. Elke week komt er een nieuwe module vrij, uitgezonderd twee implementatieweken na module 3 en 5. 

Het bekijken van de videolessen duurt gemiddeld 1 tot 2 uur per week (afhankelijk of je ook de technische lessen bekijkt).

Het daadwerkelijk implementeren en maken van je eigen Gamified Online Cursus is heel variabel en hangt af van de Cursus die je gaat maken. Ik zou aanraden om sowieso 1 a 2 dagen per week te plannen om hieraan te werken. Daarnaast kan je de implementatieweken gebruiken om een inhaalslag te maken.

Om een online cursus te kunnen aanbieden heb je een online academie nodig. Wil je geld vragen voor je online cursus, dan heb je ook een e-commerce shop nodig. Tot slot is een goed e-mailmarketingsysteem een absolute aanrader, omdat die alles aan kan sturen.

In de Level Up Training behandel ik een aantal van die tools. Persoonlijk werk ik met WordPress i.c.m. Learndash (voor de online cursussen) en WooCommerce (als e-commerce shop). Daarnaast gebruik ik ActiveCampaign als e-mailmarketingsysteem.

Voor het 'gamifyen' van je online cursus gebruiken we Gamipress. Dit werkt samen met heel veel WordPress plugins.

Ook zijn er nog een aantal extra tools die aan bod zullen komen. Bekijk hiervoor het overzicht van de modules.

Natuurlijk is wat je wil en gaat gebruiken helemaal afhankelijk van je eigen wensen en situatie. 

Kies je ervoor om een Flow Academie mee te bestellen, dan krijg je alle WordPress plugins die je nodig hebt er gratis bij! (m.u.v. Buddyboss)

Nee, zeker niet! Stel dat je al een e-commerce shop of online academie hebt, dan kan je die natuurlijk gewoon blijven gebruiken.
Het is wel de vraag of ze de functionaliteiten bieden die je nodig hebt om bepaalde dingen in te richten. Zo niet, dan vereist dat wat meer creativiteit 😉

Ja, als bonus is er bij elke module een Q&A via Zoom. Hier kun je al je vragen stellen over de training en sparren over je eigen online cursus.

Ook kan je altijd vragen stellen via de VirtualFlow Community. Ik ben hier elke dag actief, maar ook andere Community-leden kunnen daar met je meedenken.

Mocht je kiezen voor een Flow Academie, dan kan je ook altijd vragen stellen via e-mail én kan je aansluiten bij de wekelijkse Q&A calls en kijk ik direct mee in jouw omgeving.

Je houdt een jaar lang toegang tot alle lessen van de Level Up Training en de VirtualFlow Community.

Wil je langer toegang houden? Dan kan je je lidmaatschap tot de VirtualFlow Community verlengen. Zolang je lid blijft, houd je ook toegang tot de Level Up lessen.

Level Up onderscheidt zich door een unieke focus op Gamification, maar ook door de combinatie van theorie/strategie en praktische lessen.

Veel online trainingen gaan vaak maar over één van die twee. Doordat je nu inspiratie krijgt over wat je precies wilt maken, maar ook de handvaten krijgt 'hoe' je dit kunt doen, kan je pas echt meters maken! 

"Ik heb heel veel ideeën, maar weet niet goed hoe ik ze technisch kan omzetten. Dat kost me energie en dat houd me normaal gesproken tegen om te groeien.
Het werken met Laura levert heel veel rust en ruimte op. Hierdoor kan ik veel sneller doorpakken zonder dat ik me hoef bezig te houden met ‘hoe moet ik dit doen’.

Laura heeft ontzettend veel technische kennis en heel goede/slimme ideeën. Ze weet mijn wensen altijd snel te vertalen naar een oplossing."

333029429_170181395802577_1466342019369915178_n

Ilonka Brakman

Living the Joy

Waarom ik deze training heb gemaakt

Ik weet dat technologie soms een drempel kan zijn voor ondernemers die hun kennis online willen delen. Met 'Level Up' wil ik je laten zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn. Dit is geen gewone cursus; het is het resultaat van mijn passie voor gaming, leren en lesgeven. Ik wil jou de handvatten en duidelijke stappenplannen bieden die je nodig hebt om de technische barrières te overwinnen.

Ontdek de Kracht van Technische Vaardigheden

Door 'Level Up' te volgen, ontdek je dat technologie niet iets is om te vrezen, maar een hulpmiddel om te omarmen. Met elke module die je voltooit, groeit je zelfvertrouwen en zie je meer mogelijkheden. Ik wil je de magie laten zien van wat er mogelijk is als je de juiste kennis en vaardigheden hebt.

Jouw Groei Is Mijn Passie

Mijn passie voor dit project komt voort uit mijn eigen ervaringen met games en online leren. Ik geloof er sterk in dat als we leren leuk en toegankelijk maken, de mogelijkheden eindeloos zijn. 'Level Up' is meer dan een training; het is een uitnodiging om jezelf te bevrijden van technische beperkingen en je ware potentieel als online ondernemer te ontdekken.

laura_virtualflow

Dit is jouw kans om de controle te nemen over jouw online business. Laat 'Level Up' je gids zijn in een wereld waar technologie je vriend is, geen vijand. Samen zullen we de manier waarop je denkt over online leren en de technologie die het ondersteunt, transformeren.

Meld je aan voor Level Up!

3 maandelijkse termijnen van €175 Online Training

6 maandelijkse termijnen van €195 Online Training
incl. Flow Academie

t.w.v. €1497