Let’s do this!

Vorige week plaatsten wij een post op Facebook waarin we schreven dat het openingsfeestje dat wij gepland hadden voor ons Flow Platform in deze situatie natuurlijk niet door zou gaan. Logisch leek ons. 

Maar we besloten om de deuren van ons platform wél te openen. Juist omdat het hebben van een Online Leeromgeving iets is waar heel veel ondernemers nu heel erg mee geholpen zijn. Of iets dat misschien al heel lang op een wensenlijstje staat, maar waarvoor de tijd tot nu toe ontbrak om dit echt te ontwikkelen.  

Toch kwam er niets van het promoten van dit aanbod. Het voelde nog steeds niet goed en dus bleef het stil… 

Intussen ging het werk voor bestaande klanten gewoon door. Hielden we intakes met mensen die al eerder gekocht hadden, of die ons zelf benaderden. En verzonnen we een online invulling voor een live workshop die we door de maatregelen 2 keer hadden uitgesteld. Een online invulling waar wij eigenlijk zelf al gelijk heel blij van werden! Grappig wat er kan ontstaan als je creatief moet zijn. Het zou zomaar kunnen dat dit online VIP-pakket in ons aanbod blijft!

Samen hadden we het er al over dat het misschien ook wel heel tof zou zijn om dit nu standaard aan te bieden aan klanten die de komende maanden bij ons hun academie willen inrichten. Als cadeautje. Om hen extra te ondersteunen om nu de overstap naar Online te maken. Twijfel, twijfel, want kon dat wel… Zo’n aanbod nu lanceren… 

En toen kregen wij vanmorgen een mail van Aartjan van Erkel die eindigde met deze tekst; 

En dat was weer precies wat we op dit moment moesten lezen!

Niemand is ermee geholpen is als wij nu ons mond houden. Als wij niet gaan staan voor een aanbod waarvan wij overtuigd zijn dat het mensen kan helpen. Dat het kan helpen om jouw klanten nú te kunnen blijven ondersteunen. Maar ook dat het kan helpen om je bedrijf straks weer verder te laten groeien. En dat je deze tijd dus kunt gebruiken om te bouwen AAN jouw bedrijf. Iets waar (dat kennen wij maar al te goed) de tijd vaak voor ontbreekt als straks alles weer draait… 

Toch schreven wij net al heel bewust dat wij het bouwen van een academie niet alleen zien als een tijdelijke oplossing om deze periode door te komen. Een online academie is niet iets dat je nu moet maken om deze tijdelijke situatie ‘even op te lossen’.  Maar een online academie is wel dé manier van de toekomst om jouw klanten te kunnen ondersteunen en helpen met jouw kennis… En een manier die je nú al in kunt zetten! 

Zoek jij alleen een oplossing om coachcalls of vergaderingen nu door te kunnen laten gaan? Dan raden wij Zoom aan! Zelf gebruiken wij Zoom dagelijks om samen te overleggen. Maar ook voor online meetings met onze klanten en voor de Virtuele Lunches met de VA’s uit de Flow Opleiding. Zoom is 1-op-1 gewoon gratis te gebruiken (en zelfs groepscalls kunnen tot 40 minuten gratis) en wat ons betreft echt een aanrader! We weten zelfs bijna zeker dat als je er nu, door de omstandigheden, aan begint je het straks niet meer kwijt wil! Voor alle ondernemers die nog niet bekend zijn met Zoom schreven wij afgelopen weekend een handleiding. Deze kun je hier gratis aanvragen. 

Maar ben jij op zoek naar een oplossing die niet alleen voor nu is? Eentje die jouw bedrijf ook echt voorbereid op de toekomst? Lees dan hier eens verder wat een academie voor jou kan betekenen.

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Gratis 3-Daagse 'Jouw Online Business Route'

Dit is hét moment voor jouw Online Business en wij inspireren je graag!
Daarom geven wij van 16 t/m 18 februari, samen met Femke Hertog, de gratis 3-Daagse ‘Jouw Online Business Route’
. Waar gaan we het over hebben?

Dag #1 Wat is online ondernemen en hoe ziet dit er voor jou uit?
We vertellen je alles over de kansen en welke vormen van online programma’s er zijn. Online ondernemen is eenvoudiger dan ooit! Na deze 1e dag barst je van de inspiratie en weet je jouw ideeën & kennis te vertalen naar een business online.

Dag #2 Welke technische tools en persoonlijke skills heb je nodig om online te kunnen ondernemen?
Schrok je eerder van alle moeilijke termen en hoeveelheid technische tools?
Heb je het idee dat je eerst een opleiding tot superwoman moet volgen voordat je succesvol online kunt ondernemen? Wij wijzen je deze dag de snelste weg door het oerwoud van technische mogelijkheden en vertellen je welke belangrijkste eigenschap iedere vrouw van nature al heeft om óók online verbinding en impact te kunnen maken.

Dag #3 Welke stappen moet je zetten om online te kunnen ondernemen?
We geven je een duidelijke route. Zodat je weet waar je moet beginnen of waar je juist nu jouw aanbod kunt verbeteren.

Ben je er bij? Reserveer dan nu gratis jouw plekje via deze link.

Wil jij een eigen Online Programma?

Wacht dan niet langer! Dit is echt hét moment om te starten. En je hoeft het niet alleen te doen! Wij hebben, samen met Femke Hertog, een uniek programma ontwikkeld waarbij we je niet alleen intensief begeleiden bij de techniek (uiteraard inclusief een complete Flow Academie), maar ook bij de opzet, ontwikkeling én lancering van jouw programma. Zo sta je nergens alleen voor en weet jij niet alleen WAT je moet doen, maar ook HOE je ervoor kunt zorgen dat jouw online programma er nu echt gaat komen! 

De insteek van het programma is ook uniek in de markt en past echt bij onze klanten. Mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Die willen dat hun klanten écht resultaat behalen met het volgen van hun programma, ook online. Er zijn zoveel manieren om, ook online, écht verbinding te kunnen maken met jouw klanten. Om klanten jouw betrokkenheid te laten voelen en te motiveren, ook al is het geautomatiseerd en echt helemaal online. Dat kan! Hoe? Ook dát vertellen wij je! 

Nieuwsgierig? Dan kun je via deze pagina direct meer informatie aanvragen. We helpen je graag met het creëren van jouw online programma!