Let’s do this!

Vorige week plaatsten wij een post op Facebook waarin we schreven dat het openingsfeestje dat wij gepland hadden voor ons Flow Platform in deze situatie natuurlijk niet door zou gaan. Logisch leek ons. 

Maar we besloten om de deuren van ons platform wél te openen. Juist omdat het hebben van een Online Leeromgeving iets is waar heel veel ondernemers nu heel erg mee geholpen zijn. Of iets dat misschien al heel lang op een wensenlijstje staat, maar waarvoor de tijd tot nu toe ontbrak om dit echt te ontwikkelen.  

Toch kwam er niets van het promoten van dit aanbod. Het voelde nog steeds niet goed en dus bleef het stil… 

Intussen ging het werk voor bestaande klanten gewoon door. Hielden we intakes met mensen die al eerder gekocht hadden, of die ons zelf benaderden. En verzonnen we een online invulling voor een live workshop die we door de maatregelen 2 keer hadden uitgesteld. Een online invulling waar wij eigenlijk zelf al gelijk heel blij van werden! Grappig wat er kan ontstaan als je creatief moet zijn. Het zou zomaar kunnen dat dit online VIP-pakket in ons aanbod blijft!

Samen hadden we het er al over dat het misschien ook wel heel tof zou zijn om dit nu standaard aan te bieden aan klanten die de komende maanden bij ons hun academie willen inrichten. Als cadeautje. Om hen extra te ondersteunen om nu de overstap naar Online te maken. Twijfel, twijfel, want kon dat wel… Zo’n aanbod nu lanceren… 

En toen kregen wij vanmorgen een mail van Aartjan van Erkel die eindigde met deze tekst; 

En dat was weer precies wat we op dit moment moesten lezen!

Niemand is ermee geholpen is als wij nu ons mond houden. Als wij niet gaan staan voor een aanbod waarvan wij overtuigd zijn dat het mensen kan helpen. Dat het kan helpen om jouw klanten nú te kunnen blijven ondersteunen. Maar ook dat het kan helpen om je bedrijf straks weer verder te laten groeien. En dat je deze tijd dus kunt gebruiken om te bouwen AAN jouw bedrijf. Iets waar (dat kennen wij maar al te goed) de tijd vaak voor ontbreekt als straks alles weer draait… 

Toch schreven wij net al heel bewust dat wij het bouwen van een academie niet alleen zien als een tijdelijke oplossing om deze periode door te komen. Een online academie is niet iets dat je nu moet maken om deze tijdelijke situatie ‘even op te lossen’.  Maar een online academie is wel dé manier van de toekomst om jouw klanten te kunnen ondersteunen en helpen met jouw kennis… En een manier die je nú al in kunt zetten! 

Zoek jij alleen een oplossing om coachcalls of vergaderingen nu door te kunnen laten gaan? Dan raden wij Zoom aan! Zelf gebruiken wij Zoom dagelijks om samen te overleggen. Maar ook voor online meetings met onze klanten en voor de Virtuele Lunches met de VA’s uit de Flow Opleiding. Zoom is 1-op-1 gewoon gratis te gebruiken (en zelfs groepscalls kunnen tot 40 minuten gratis) en wat ons betreft echt een aanrader! We weten zelfs bijna zeker dat als je er nu, door de omstandigheden, aan begint je het straks niet meer kwijt wil! Voor alle ondernemers die nog niet bekend zijn met Zoom schreven wij afgelopen weekend een handleiding. Deze kun je hier gratis aanvragen. 

Maar ben jij op zoek naar een oplossing die niet alleen voor nu is? Eentje die jouw bedrijf ook echt voorbereid op de toekomst? Lees dan hier eens verder wat een academie voor jou kan betekenen. Als aanvulling op het programma dat je op die pagina ziet krijg je nu dus ook het online VIP-pakket dat eigenlijk door deze hele situatie ontstond er van ons gratis bij. Een pakket met heel veel extra begeleiding en online workshops! Wat dit pakket precies inhoudt lees je in deze PDF:

KLIK OP DE AFBEELDING OM DE PDF TE OPENEN

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Hoe vaak heb jij al gedacht; ik zou eigenlijk meer moeten doen aan het opbouwen van een e-maillijst?

Hoe zou jij het vinden om nog voor de zomer nu écht die Funnel online te hebben staan? Een Funnel waarmee je nu eindelijk die grotere e-maillijst kan gaan opbouwen. Maar ook een Funnel die misschien al wel direct winst oplevert om deze zomer leuke dingen mee te doen!? Klinkt goed toch? Het inrichten van een Funnel is écht minder ingewikkeld dan je denkt. Maar je hebt er wel de juiste route voor nodig. Wat als je die route zou krijgen? Een stappenplan en hulp bij de vertaling naar jouw business. Zou je dan wél eindelijk die weggever/leadmagnet ontwikkelen en de digitale deur openzetten om een e-maillijst op te bouwen?

Samen met Femke Hertog gaan wij jou helpen om in 9 dagen jouw weggever nu écht online te krijgen!
Op 13 juli starten we. Je krijgt van ons de succesroute, templates, checklists, how-to video’s én de stok achter de deur omdat wij alles in de vorm van een Bootcamp samen met jou en een fijne groep gelijkgestemde onderneemsters gaan doen! En dat ook nog eens voor een uniek lage prijs (die nooit meer terugkomt!) omdat wij deze training deze ronde samen met jou live ontwikkelen #creatieronde

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Kom je op ons openingsfeestje?

In maart lanceren wij het Flow Platform officieel. En natuurlijk doen we dit feestelijk! Mét cadeautjes en heel veel gratis tips over het starten van jouw eigen #onlineprogramma! 

Overweeg jij al een tijdje om te starten met een Online Leeromgeving? Of heb je een leeromgeving maar heb je het gevoel dat je er niet alles uit haalt? Dan mag je dit feestje zeker niet missen!

En natuurlijk ontvang je ook als eerste ons aantrekkelijke openingsaanbod! Ben je erbij?

Schrijf je nu hieronder in! Dan sturen we je ook voor de opening al leuke weetjes en handige tips! En hoor jij het als eerste zodra we ons feestje gepland hebben!

Jouw gegevens zijn veilig bij ons. We sturen je alleen informatie over de opening van het Flow Platform en tips over het starten van jouw Online Leeromgeving.