VirtualFlow_CreatorStudio
https://virtualflow.nl/wp-content/uploads/2019/05/cropped-Logo-VirtualFlow-v1.0-1.png

Instagram vanaf je PC met Creator Studio

Een functie waar veel mensen al heel lang op wachten is nu eindelijk beschikbaar! Vanaf nu is het mogelijk om, vanaf je computer, posts op Instagram te plaatsen én in te plannen!

Je kunt er ook gemakkelijk al jouw oude posts (en stories!) terugzien, crossposten op Facebook of oude posts bewerken.

Voor Facebook zijn de mogelijkheden zelfs nog veel uitgebreider! En ook al langer beschikbaar.

Waar dan? In Creator Studio! Of, zoals ie in het Nederlands heet ‘Studio voor Makers’ (maar dat klinkt toch een stuk minder leuk, dus wij houden het op Creator Studio ツ).

Je vindt hem hier, in de balk bovenaan op jouw zakelijke FB pagina;

Klik op het woord ‘Studio…’ om Creator Studio te openen

Je kom dan in de Creator Studio omgeving binnen in het tabje dat gaat over Facebook, maar in de bovenbalk kun je eenvoudig switchen naar Instagram. Daar vind je het complete overzicht van alle oude posts maar start je vanaf nu ook eenvoudig een nieuw bericht;

Hier plan je eenvoudig al jouw Instagram berichten!

Zo fijn dat er nu eindelijk een manier is om ook vanaf je PC berichten op Instagram en IGTV te kunnen posten én in te plannen!! Wil je meer weten over alle andere leuke functies van Creator Studio? Vraag dan ons stappenplan aan! Daarin bespreken we niet alleen hoe je jouw berichten op Instagram kunt plaatsen, maar ook alle andere leuke functies van Creator Studio, zoals de bibliotheek met geluiden je allemaal zo, zonder problemen, kunt gebruiken op Facebook! Klik hier om ‘m nu direct aan te vragen!