Instagram vanaf je PC met Creator Studio

Een functie waar veel mensen al heel lang op wachten is nu eindelijk beschikbaar! Vanaf nu is het mogelijk om, vanaf je computer, posts op Instagram te plaatsen én in te plannen!

Je kunt er ook gemakkelijk al jouw oude posts (en stories!) terugzien, crossposten op Facebook of oude posts bewerken.

Voor Facebook zijn de mogelijkheden zelfs nog veel uitgebreider! En ook al langer beschikbaar.

Waar dan? In Creator Studio! Of, zoals ie in het Nederlands heet ‘Studio voor Makers’ (maar dat klinkt toch een stuk minder leuk, dus wij houden het op Creator Studio ツ).

Je vindt hem hier, in de balk bovenaan op jouw zakelijke FB pagina;

Klik op het woord ‘Studio…’ om Creator Studio te openen

Je kom dan in de Creator Studio omgeving binnen in het tabje dat gaat over Facebook, maar in de bovenbalk kun je eenvoudig switchen naar Instagram. Daar vind je het complete overzicht van alle oude posts maar start je vanaf nu ook eenvoudig een nieuw bericht;

Hier plan je eenvoudig al jouw Instagram berichten!

Zo fijn dat er nu eindelijk een manier is om ook vanaf je PC berichten op Instagram en IGTV te kunnen posten én in te plannen!! Wil je meer weten over alle andere leuke functies van Creator Studio? Vraag dan ons stappenplan aan! Daarin bespreken we niet alleen hoe je jouw berichten op Instagram kunt plaatsen, maar ook alle andere leuke functies van Creator Studio, zoals de bibliotheek met geluiden je allemaal zo, zonder problemen, kunt gebruiken op Facebook! Klik hier om ‘m nu direct aan te vragen!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Hoe vaak heb jij al gedacht; ik zou eigenlijk meer moeten doen aan het opbouwen van een e-maillijst?

Hoe zou jij het vinden om nog voor de zomer nu écht die Funnel online te hebben staan? Een Funnel waarmee je nu eindelijk die grotere e-maillijst kan gaan opbouwen. Maar ook een Funnel die misschien al wel direct winst oplevert om deze zomer leuke dingen mee te doen!? Klinkt goed toch? Het inrichten van een Funnel is écht minder ingewikkeld dan je denkt. Maar je hebt er wel de juiste route voor nodig. Wat als je die route zou krijgen? Een stappenplan en hulp bij de vertaling naar jouw business. Zou je dan wél eindelijk die weggever/leadmagnet ontwikkelen en de digitale deur openzetten om een e-maillijst op te bouwen?

Samen met Femke Hertog gaan wij jou helpen om in 9 dagen jouw weggever nu écht online te krijgen!
Op 13 juli starten we. Je krijgt van ons de succesroute, templates, checklists, how-to video’s én de stok achter de deur omdat wij alles in de vorm van een Bootcamp samen met jou en een fijne groep gelijkgestemde onderneemsters gaan doen! En dat ook nog eens voor een uniek lage prijs (die nooit meer terugkomt!) omdat wij deze training deze ronde samen met jou live ontwikkelen #creatieronde

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Kom je op ons openingsfeestje?

In maart lanceren wij het Flow Platform officieel. En natuurlijk doen we dit feestelijk! Mét cadeautjes en heel veel gratis tips over het starten van jouw eigen #onlineprogramma! 

Overweeg jij al een tijdje om te starten met een Online Leeromgeving? Of heb je een leeromgeving maar heb je het gevoel dat je er niet alles uit haalt? Dan mag je dit feestje zeker niet missen!

En natuurlijk ontvang je ook als eerste ons aantrekkelijke openingsaanbod! Ben je erbij?

Schrijf je nu hieronder in! Dan sturen we je ook voor de opening al leuke weetjes en handige tips! En hoor jij het als eerste zodra we ons feestje gepland hebben!

Jouw gegevens zijn veilig bij ons. We sturen je alleen informatie over de opening van het Flow Platform en tips over het starten van jouw Online Leeromgeving.