Instagram vanaf je PC met Creator Studio

Een functie waar veel mensen al heel lang op wachten is nu eindelijk beschikbaar! Vanaf nu is het mogelijk om, vanaf je computer, posts op Instagram te plaatsen én in te plannen!

Je kunt er ook gemakkelijk al jouw oude posts (en stories!) terugzien, crossposten op Facebook of oude posts bewerken.

Voor Facebook zijn de mogelijkheden zelfs nog veel uitgebreider! En ook al langer beschikbaar.

Waar dan? In Creator Studio! Of, zoals ie in het Nederlands heet ‘Studio voor Makers’ (maar dat klinkt toch een stuk minder leuk, dus wij houden het op Creator Studio ツ).

Je vindt hem hier, in de balk bovenaan op jouw zakelijke FB pagina;

Klik op het woord ‘Studio…’ om Creator Studio te openen

Je kom dan in de Creator Studio omgeving binnen in het tabje dat gaat over Facebook, maar in de bovenbalk kun je eenvoudig switchen naar Instagram. Daar vind je het complete overzicht van alle oude posts maar start je vanaf nu ook eenvoudig een nieuw bericht;

Hier plan je eenvoudig al jouw Instagram berichten!

Zo fijn dat er nu eindelijk een manier is om ook vanaf je PC berichten op Instagram en IGTV te kunnen posten én in te plannen!! Wil je meer weten over alle andere leuke functies van Creator Studio? Vraag dan ons stappenplan aan! Daarin bespreken we niet alleen hoe je jouw berichten op Instagram kunt plaatsen, maar ook alle andere leuke functies van Creator Studio, zoals de bibliotheek met geluiden je allemaal zo, zonder problemen, kunt gebruiken op Facebook! Klik hier om ‘m nu direct aan te vragen!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Gratis 3-Daagse 'Jouw Online Business Route'

Dit is hét moment voor jouw Online Business en wij inspireren je graag!
Daarom geven wij van 16 t/m 18 februari, samen met Femke Hertog, de gratis 3-Daagse ‘Jouw Online Business Route’
. Waar gaan we het over hebben?

Dag #1 Wat is online ondernemen en hoe ziet dit er voor jou uit?
We vertellen je alles over de kansen en welke vormen van online programma’s er zijn. Online ondernemen is eenvoudiger dan ooit! Na deze 1e dag barst je van de inspiratie en weet je jouw ideeën & kennis te vertalen naar een business online.

Dag #2 Welke technische tools en persoonlijke skills heb je nodig om online te kunnen ondernemen?
Schrok je eerder van alle moeilijke termen en hoeveelheid technische tools?
Heb je het idee dat je eerst een opleiding tot superwoman moet volgen voordat je succesvol online kunt ondernemen? Wij wijzen je deze dag de snelste weg door het oerwoud van technische mogelijkheden en vertellen je welke belangrijkste eigenschap iedere vrouw van nature al heeft om óók online verbinding en impact te kunnen maken.

Dag #3 Welke stappen moet je zetten om online te kunnen ondernemen?
We geven je een duidelijke route. Zodat je weet waar je moet beginnen of waar je juist nu jouw aanbod kunt verbeteren.

Ben je er bij? Reserveer dan nu gratis jouw plekje via deze link.

Wil jij een eigen Online Programma?

Wacht dan niet langer! Dit is echt hét moment om te starten. En je hoeft het niet alleen te doen! Wij hebben, samen met Femke Hertog, een uniek programma ontwikkeld waarbij we je niet alleen intensief begeleiden bij de techniek (uiteraard inclusief een complete Flow Academie), maar ook bij de opzet, ontwikkeling én lancering van jouw programma. Zo sta je nergens alleen voor en weet jij niet alleen WAT je moet doen, maar ook HOE je ervoor kunt zorgen dat jouw online programma er nu echt gaat komen! 

De insteek van het programma is ook uniek in de markt en past echt bij onze klanten. Mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Die willen dat hun klanten écht resultaat behalen met het volgen van hun programma, ook online. Er zijn zoveel manieren om, ook online, écht verbinding te kunnen maken met jouw klanten. Om klanten jouw betrokkenheid te laten voelen en te motiveren, ook al is het geautomatiseerd en echt helemaal online. Dat kan! Hoe? Ook dát vertellen wij je! 

Nieuwsgierig? Dan kun je via deze pagina direct meer informatie aanvragen. We helpen je graag met het creëren van jouw online programma!