VF-Brandshoot-9012-scaled

Voor online onderneemsters
die alles uit de techniek
willen halen

Over ons... en deze website 

VirtualFlow is in 2017 opgericht door mijzelf (Laura Jacob) en Ingrid Staal. Sinds 2022 run ik VirtualFlow alleen met hulp van mijn man Kristian. In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 350 onderneemsters mogen helpen bij het (verder) opbouwen van hun online onderneming. Via-via kregen wij steeds meer aanvragen en al snel ontstond er een wachtlijst. Op een gegeven moment zelfs zo lang dat wij 'Nee' moesten zeggen tegen aanvragen voor Websites & Online Leeromgevingen.

Voor onze eigen website was dus sowieso nooit tijd, daarom vind je hier op dit moment nog steeds maar 1 pagina ツ. Maar het was ook wel duidelijk dat we op zoek mochten naar manieren om meer mensen tegelijk te kunnen helpen. Het is tenslotte onze missie om de beste software en ondersteuning voor zoveel mogelijk online onderneemsters in Nederland bereikbaar te maken. En dat is gelukt! Met ons Flow Platform hebben inmiddels al meer dan 200 onderneemsters zelf hun website of Online Academie gerealiseerd! En dat aantal groeit elke maand! Zo tof om te zien hoe zij steeds  enthousiaster worden over de mogelijkheden én het zelfvertrouwen krijgen dat ze dit, met onze hulp, ook gewoon zelf neer kunnen zetten!

Voorlopig blijven wij ons lekker concentreren op waar we het liefst mee bezig zijn; andere onderneemsters helpen bij het realiseren, uitbreiden of upgraden van hun Online Business! En die eigen website? Die komt er echt! Ooit! Wil je nu al meer lezen? Op deze pagina vind je allerlei links naar onze diensten of toffe samenwerkingen! En heb je een vraag aan ons? Stuur ons dan even een berichtje via de chat! 

Flow_Academies

Flow Academies

Voor de Flow Academies gebruiken wij de allerbeste software van dit moment en de nieuwste marketingtechnieken uit Amerika. We laten dit naadloos aansluiten op de Nederlandse markt en leggen precies uit hoe alles werkt! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Flow_Opleiding

Flow Foundations

Wil je online werken met audio, video en PDF? Maar heb je geen idee welke tools je kunt gebruiken, laat staan hoe die werken? Met deze korte trainingen heb je alles wat je nodig hebt voor het creëren, lanceren, promoten én leveren van jouw Online Content!

VF-Brandshoot-8734-scaled

Over VirtualFlow...

Wij willen de beste software én ondersteuning voor zoveel mogelijk online onderneemsters in Nederland bereikbaar maken. Wij willen laten zien dat techniek écht leuk kan zijn, en mega veel kansen biedt! Dit doen we met een unieke combinatie van de beste software én ondersteuning bij het toepassen in jouw bedrijf!

Binnen het Flow Platform bieden wij een kant-en-klaar softwarepakket waarmee jij in 1 keer alles in huis haalt om jouw online programma te kunnen leveren én verkopen! En we helpen je ook echt bij alle stappen die er nodig zijn om dit helemaal voor jezelf in te richten!

De beste Black Friday deals van 2023

22 november 2023

Black Friday komt er weer aan, en je weet wat dat betekent: aanbiedingen, kortingen, en misschien wel een beetje chaos in de winkelstraten. Of je nu iemand bent die er tegenop ziet of, zoals ik, al een tijdje uitkijkt naar de goede deals, het is een tijd van het jaar die je niet kunt negeren, […]

Lees verder >

3 redenen waarom klanten jouw Online Cursus niet afronden

8 november 2023

Je hebt het voor elkaar: je online cursus staat klaar en de eerste enthousiaste cursisten hebben zich aangemeld. Het begin is krachtig, vol interactie en activiteit. Maar na een tijdje… niets. De stilte zet in. We leven in een wereld vol afleidingen; het is dus geen verrassing dat de concentratie soms verslapt. Maar jij wilt […]

Lees verder >

Hoe zet je een Quiz in voor jouw Online Business?

10 oktober 2023

Afgelopen zomervakantie beleefden Kristian en ik een onverwachte date-avond in zijn geboortestad in Zweden. Terwijl mijn schoonmoeder met veel plezier op de meiden paste (een zeldzame kans die ze maar al te graag greep), nestelden wij ons op een sfeervol terras aan het water. Tot onze verrassing werd er die avond een popquiz gehouden. Onze […]

Lees verder >
De magie van gamification: van Zweeds leren tot zakelijk succes. cover

De magie van gamification: van Zweeds leren tot zakelijk succes.

4 september 2023

Duolingo is echt het ultieme voorbeeld van gamified leren, ofwel Gamification. Het maakt mij echt supergemotiveerd om elke dag even de app op te starten om mijn ‘dagelijkse missies’ te voltooien en mijn ‘streak’ niet te doorbreken. 🦉 Ook voor je online onderneming kan je Gamification toepassen om de betrokkenheid van klanten te verhogen, hun loyaliteit te versterken en zelfs nieuwe klanten aan te trekken.

Lees verder >

Hoe zorg je ervoor dat je online cursus echt wordt afgemaakt?

18 april 2023

Als ondernemer heb je een passie voor het delen van kennis en het helpen van mensen om nieuwe vaardigheden te leren. Je hebt uren besteed aan het ontwerpen van de perfecte online cursus, met als doel om je cursisten de best mogelijke leerervaring te bieden. Maar wat gebeurt er als je ontdekt dat veel van […]

Lees verder >

In gesprek met ChatGPT – Kans of bedreiging?

20 maart 2023

Als ondernemer heb je de afgelopen tijd vast wel het een en ander over ChatGPT gehoord. Dit nieuwe AI chatprogramma kan je allerlei vragen beantwoorden en teksten voor je schrijven. Een superhandige tool voor iedereen. Maar toch kan het ook een beetje beangstigend zijn. Een paar jaar geleden was ik zelf actief bezig met het […]

Lees verder >