Flow Hosting

Flow Hosting is alleen beschikbaar als onderdeel van het Flow Platform of via één van de door ons opgeleide VA's uit de Flow Opleiding.

Flow Hosting bestaat eigenlijk uit 3 delen. De hosting, de softwarelicenties & het onderhoud dat wij uitvoeren. Hieronder zullen wij ze kort bespreken.

Hosting

Jouw website draait op onze server. Dat wil zeggen dat jouw website zelf en alles wat je er op staat een stukje online ruimte krijgt zodat mensen hem kunnen bezoeken. Wij gebruiken hiervoor hosting van Siteground. Zij zijn 1 van de hoogst gewaardeerde partijen in de wereld. Altijd bereikbaar en gespecialiseerd in snelle, geoptimaliseerde WordPress hosting.

Softwarelicenties

Wij maken geen software zelf, maar gebruiken bewust het open source systeem WordPress en hebben dit aangevuld met een pakket aan premium plugins dat volledig op elkaar is afgestemd. Het is onze missie om de beste software én ondersteuning voor iedereen beschikbaar te maken! Dit kunnen wij doen omdat wij werken met developers licenties die wij voor meerdere websites kunnen gebruiken.

Als je de software die wij gebruiken voor 1 website zelf af zou nemen, dan is dat in verhouding veel duurder en ben je per jaar alleen daarvoor al meer kwijt dan je in totaal betaalt voor ons pakket incl. hosting en technisch onderhoud! zie de verschillende pakketten voor de exacte inhoud ervan. 

Onderhoud

Een WordPress website moet altijd goed onderhouden worden. Er verandert zoveel dat er steeds opnieuw goede afstemming nodig is tussen de verschillende onderdelen (plugins, thema's) die gebruikt worden. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd optimaal blijft werken. Dat hij altijd up-to-date is en dat er altijd een back-up is mocht er iets niet goed gaan. 

Uitbreidingen

Optioneel zijn de Academie en E-commerce pakketten uit te breiden met;

 • Online Agenda waarin direct afspraken ingepland kunnen worden en waarmee je ook evenementen / workshops op jouw website kunt aanbieden. Deze is te koppelen aan jouw agenda (eenmalige kosten € 50,-)
 • Affiliatesysteem voor het werken met affiliates voor jouw verkopen en funnels (eenmalige kosten € 50,-)

Het pakket dat wij voor al onze websites gebruiken bestaat uit een aantal onderdelen;

 • BeaverBuilder & BeaverThemer - Een flexibele pagebuilder die zorgt dat het inrichten van pagina's heel intuïtief en flexibel werkt ($99 + $147)
 • GravityForms Elite - Voor uitgebreide mogelijkheden op het gebied van formulieren ($259)
 • Complianz Premium- alles wat je nodig hebt om te voldoen aan de AVG (incl. mogelijkheden om o.a. privacyverklaring & cookiestatement te laten genereren) ($55)
 • Diverse optimalisaties die ervoor zorgen dat jouw website altijd snel laadt.
 • De beste software voor extra functies, zoals beveiliging, SEO, redirects & tracking.

Voor dit pakket zou je jaarlijks (zonder optimalisaties en extra functies) al ruim $560,- kwijt zijn.
Bij ons betaal je voor dit pakket inclusief hosting & onderhoud € 250,- per jaar.

Wil jij jouw websites ook gebruiken om diensten te verkopen en funnels in te richten? Dan hebben we hier een speciaal E-Commerce pakket voor. Dit pakket bestaat uit:

 • Alles uit het websitepakket ($560)
 • Woocommerce - de webshop die we overal mee kunnen koppelen om alles te automatiseren
 • CartFlows - voor mooie afrekenpagina's en bedanktpagina's ($299)
 • WPFusion - voor een geavanceerde koppeling met jouw CRM (bijv. e-mailsysteem) ($347)

Voor dit pakket zou je alleen aan licenties jaarlijks al ruim $1200,- kwijt zijn.
Dit pakket kost bij ons, inclusief hosting & onderhoud € 450,- per jaar. 

Wil je niet alleen diensten verkopen en funnels inrichten? Maar ook een Online Programma of cursussen aanbieden in een beveiligde omgeving? Dan kies je voor een Academie. Die bevat alles van bovenstaande pakketten, maar is ook uitgerust met het uitgebreide LMS systeem LearnDash. Heb jij al een webshop in jouw website? Dan kun je de academie ook bestellen zonder shop tegen het tarief van een E-Commerce website. Neem hiervoor even contact met ons op. 

Voor dit pakket zou je jaarlijks ruim $1400,- aan licentiekosten kwijt zijn.
Een academie kost bij ons, inclusief hosting & onderhoud € 650,- per jaar.