Logo_Schaduw

Wil jij ook
leren werken met
de nieuwste online
technieken?

VF Brandshoot-8843
tech opleiding

Herken je dit ?

 • Je zou ook graag websites & online leeromgevingen voor jouw klanten willen bouwen, maar weet niet goed waar je moet beginnen?
 • Er is zoveel software dat je het lastig vindt om te bepalen waar je je nu in moet verdiepen?
 • Of misschien bouw je al wel leeromgevingen, maar wil je niet zelf alle licenties aan hoeven te schaffen?
 • Je wilt wel nieuwe vaardigheden leren, maar hebt geen zin om uren YouTube af te struinen op zoek naar de juiste video's (die meestal al weer achterhaald zijn)...
 • En wat als je dan tijdens een opdracht ergens tegenaan loopt dat toch niet lukt? Hoe ga je dat dan oplossen?

HOE ZOU HET ZIJN ALS...

Je niet zelf uit hoeft te vinden welke software je nou het beste kunt gebruiken? Maar dat er gewoon, voor elk project, een volledig ingerichte WordPress-omgeving voor je klaar staat waarin je direct kunt starten met het bouwen van een Website of Leeromgeving voor jouw klant? Met stap-voor-stap instructievideo's hoe je dat dan doet en handige checklists zodat je niets vergeet? En waar er altijd hulp voor je klaarstaat als je er niet zelf uit zou komen. 

Wat bieden wij ?

 • Een technische VA-opleiding waarin je (o.a.)leert hoe je Websites & veelgevraagde Online Leeromgevingen bouwt voor jouw klanten.
 • Toegang tot onze besloten Facebook groep voor VA's uit de Flow Opleiding. Om de week organiseren wij ook een Virtuele Lunch waar je bij aan kunt sluiten. Omdat het gewoon fijn is om af en toe te kunnen sparren met ons en met collega's die met dezelfde dingen bezig zijn als jij! En waar je altijd vragen kunt stellen.
 • Een softwarepakket dat exclusief voor jouw klanten beschikbaar is (je betaalt geen losse licenties).
 • Alle toekomstige software komt (incl. lessen) ook beschikbaar voor jou en jouw klanten!
 • Een opleiding die zichzelf al terugverdient nog voordat je hem hebt afgerond!
VA_Tech_Opleiding1
virtualflow

Onze grootste wens

Wij willen de beste software én ondersteuning voor zoveel mogelijk online ondernemers in Nederland bereikbaar te maken. Maar dat kunnen we niet alleen!

Binnen het Flow Platform leren wij onze klanten hoe ze zelf hun website of leeromgeving kunnen bouwen. Maar er zijn heel veel klanten die het bouwen gewoon veel liever uitbesteden.

Omdat wij hen niet allemaal zelf kunnen helpen zijn wij de Flow Opleiding gestart. Hierin leren wij VA's met dit softwarepakket te werken zodat zij hun eigen klanten én onze klanten hierbij kunnen helpen! Op deze manier kunnen wij nog veel meer (online) ondernemers in Nederland de mogelijkheid geven om met dit unieke softwarepakket te werken! 

VA_Tech_Opleiding_VirtualFlow
Vierkant_Tech_Opleiding

Wat betekent dit voor jou?

 • Je werkt niet meer alleen uurtje-factuurtje, maar kunt echt projecten aannemen die per uur veel meer opleveren.
 • Je hoeft nooit bang te zijn dat je er alleen voor staat. Er is altijd wel iemand in de Community die je kan helpen, of je schakelt ons in als back-up!
 • Je kunt altijd de nieuwste technieken en software aan jouw klanten aanbieden zonder dat je hier zelf in hoeft te investeren (sterker nog; het levert je geld op ツ)
 • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken zonder dat je zelf alles in de gaten hoeft te houden.

Wat is er allemaal inbegrepen?

Wat krijg je allemaal als je je aanmeldt voor de
Flow Opleiding voor technische VA's?

Copy of Websites

Je leert stap-voor-stap WordPress websites bouwen met onze intuïtieve FlowBuilder.

Academies

Je leert Online Leeromgevingen bouwen met het meest uitgebreide pakket in de markt.

Software

Jouw klanten kunnen tegen een speciaal tarief ons software pakket incl. onderhoud bij ons afnemen. Wij richten het compleet voor jullie in!

Hulp

Loop je ergens in vast tijdens een opdracht? Dan kun je altijd extra ondersteuning van ons aanvragen. Je staat er dus nooit meer alleen voor.

Lifetime

Start jij nu met deze opleiding? Dan houd je lifetime toegang inclusief alle updates die worden toegevoegd aan de cursussen!

Trends

Ook alle software die wij al hebben aangekocht voor de toekomst komt (inclusief bijbehorende lessen) beschikbaar voor jou en jouw klanten!

Flow Opleiding voor Technische VA's € 2497,-

Betaling in termijnen is mogelijk

Online Programma
Alle lessen van het Flow Platform
Verdiepende lessen voor VA's
Stappenplannen & Checklists
Toegang tot de Knowledge base

*

Software voor jouw klanten
Kant-en-klaar softwarepakket voor jouw klanten
Ontvang jaarlijks 20% affiliate vergoeding
Wij zetten alles voor jullie klaar
Wij zorgen voor de 'lastige' techniek

*

VA Community
Toegang tot de besloten Facebook groep
Sparren met ons en andere Technische VA's
Elke twee weken een Virtual Lunch

*

Ondersteuning
'Sandbox' omgeving met alle software
Feedback op jouw eerste Website & Leeromgeving
Mogelijkheid om ons in te schakelen bij uitdagingen

*

Lifetime Toegang
Ben je eenmaal lid van de Flow VA-Community?
Dan blijf je lid en ontvang je alle updates.
Ook over software die wij later toe zullen voegen!

Heb je interesse in de opleiding? Dan horen wij dat heel graag! Klik op bovenstaande knop om direct meer informatie te ontvangen via Messenger en eventueel een gesprek met ons in te plannen!

Veelgestelde Vragen

Ja, zeker! Natuurlijk gebruiken wij voor al onze lessen ons 'eigen' softwarepakket, maar de basis is WordPress. Tijdens de cursus leer je hier dus ook meer werken.

Sowieso bestaat er geen ‘algemene’ WordPress cursus. Ieder thema werkt zo compleet anders, dat er eigenlijk geen standaard is. En er zijn duizenden thema’s…Bij ons leer je, naast WordPress en de Flowbuilder (BeaverBuilder) ook werken met veelgebruikte andere plugins dus eigenlijk gaan wij nog een stapje verder. Zie ook de vraag hieronder; 'Wat komt er allemaal aan bod in de website cursus?'

De basis van de website cursus bestaat uit dezelfde lessen die wij ook voor de klanten van het Flow Websites Platform gebruiken. Een overzicht van de modules vind je hier; https://flowwebsites.nl/academie/

Daarnaast vullen wij die lessen voor VA’s ook aan met meer geavanceerde functies zoals CSS, geavanceerde GravityForms formulieren of bijvoorbeeld ‘trucjes’ zoals het personaliseren van content op een webpagina met de voornaam van de gebruiker.

Naast het basispakket geven wij klanten van het Platform ook de mogelijkheid om hun website uit te breiden met verschillende extra functies. Ook hiervoor gebruiken wij alleen de beste plugins. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een affiliate-systeem, het accepteren van boekingen (incl. agendakoppeling) binnen Woocommerce, enz.. De lessen die hier bijhoren krijgen klanten van het platform alleen als ze die extra module aanschaffen. In de VA-lessen zitten alle uitbreidingen standaard inbegrepen. Je leert dus ook met heel veel extra plugins werken.

De cursus over het instellen van betalingen bevat de volgende modules;

Instellingen: Algemene instellingen en standaard pagina's aanmaken | Productinstellingen | Belastinginstellingen | Accounts, privacy en algemene voorwaarden | Betalingsinstellingen (met Mollie) | E-mailinstellingen

Producten en verkoopproces: Producten toevoegen | Afrekenproces inrichten - enkel product (met CartFlows) | Afrekenproces inrichten - Algemeen (met CartFlows)

Facturatie en testen: PDF Factuur opmaken | Betaalproces testen

Wanneer wij een leeromgeving klaarzetten voor jou en je klant hebben wij het grootste gedeelte daarvan al ingericht. Dat betekent dat er al een complete academie voor je klaarstaat als je begint. Deze basisomgeving bevat een ingerichte webshop met mogelijkheid voor termijnbetaling. En vaste templates voor alle overige pagina's en de les- / cursuspagina's. Natuurlijk kun je (met de kennis uit het Flow Websites deel van de opleiding) ook zelf deze pagina's op een andere manier vormgeven. Maar dat hoeft dus niet!

In de lessen leer je hoe je al deze basiselementen zelf kunt aanpassen aan de wensen van jouw klant. Je leert hoe je extra cursussen en lessen aanmaakt. Hoe je lessen koppelt. Hoe je lessen zo instelt dat ze druppelsgewijs vrijgegeven worden, enz… Daarnaast leren we je ook alles over de extra features zoals het maken van een quiz, en instellingen als ‘les A moet afgerond zijn voor les B beschikbaar komt’. Maar ook hoe je de webshop koppelt aan de e-mail en boekhouding van jouw klant. Eigenlijk gewoon alles wat je moet weten om de academie volledig in te kunnen richten. En doordat er al veel voor je klaarstaat ben je voor het maken van een academie helemaal niet zoveel tijd meer kwijt!

Meer over het Flow Academies platform en alle lessen lees je op; https://flowacademies.nl/ . Binnen de VA opleiding krijg je toegang tot al deze lessen én de extra verdieping voor VA's!

Het grote verschil is dat de opleiding zelf bij ons maar een deel van het pakket is. Het stopt niet als je opgeleid bent. Dan begint het eigenlijk pas. Want dan kun je voor klanten aan de slag met ons complete softwarepakket! En mocht je dan ergens niet uit komen, dan kun je ons (of 1 van de andere leden van de Community) ook altijd om hulp vragen. Het is gewoon een fijn idee dat je sommige projecten niet alleen hoeft te doen! Er zijn al meerdere mooie samenwerkingen ontstaan tussen leden van onze eerdere groepen!

Andere WordPress cursussen kijken ook niet altijd vanuit 'Bouwen voor Klanten', maar leren alleen de basiskennis van het programma zelf.  Dit is een groot verschil. Vanuit onze ervaring met het bouwen voor klanten leren we je ook hoe je jouw websites steeds sneller kunt opleveren. Bijvoorbeeld door modules of pagina's die je veel gebruikt op te slaan en als basis te gebruiken als je met een nieuw project start. Wil je weten wat je, buiten WordPress, nog meer leert over het bouwen van websites? Bekijk dan de vraag; ‘Wat komt er allemaal aan bod in de website cursus?’

De komende jaren zullen er (naast de websites & online leeromgevingen) ook steeds meer andere cursussen toegevoegd worden aan de opleiding. Als je nu instapt verzeker je je er dus van dat je altijd op de hoogte zult blijven van alle nieuwe technische trends. En niet alleen op het gebied van websites en leeromgevingen!

Tot slot geeft deelname aan de opleiding recht op lifetime updates én een lifetime lidmaatschap van de VA Community waar wij (net als in de afgelopen week) technische tips met je delen. Het is dus echt een compleet pakket dat veel verder gaat dan alleen WordPress.

Omdat wij juridisch onze licenties niet ‘via jou’ mogen doorverkopen aan klanten moet jouw klant de kosten hiervoor direct met ons afrekenen. Voor een website-pakket bedragen deze kosten € 25 per maand of € 250 per jaar. Elk jaar krijg jij over dat bedrag 20% affiliate-vergoeding. Het maakt daarbij niet uit of de klant via ons of via jou is binnengekomen. Zodra jij de website bouwt, en dus het contact met de klant onderhoud, krijg jij deze vergoeding. Voor het bouwen van de website of leeromgeving zelf reken jij zelf met jouw klant af, daar zitten wij verder niet tussen.

Ja en nee . Je bent sowieso altijd zelf verantwoordelijk voor het ‘werven’ van jouw klanten. Wij raden ook altijd aan om hier zelf actief in te zijn. Maar het lidmaatschap kan je zeker klanten opleveren! Klanten die gebruik willen maken van ons softwarepakket, maar hun website niet zelf willen bouwen komen namelijk sowieso uit bij 1 van de deelnemende VA’s (wij bouwen zelf alleen nog websites in samenwerking met een designer). Als jij de opleiding hebt afgerond én je wilt actief aan de slag met het bouwen van websites, dan kom je op onze pagina ‘Flow Team’ binnen het Flow Websites Platform zodat onze klanten direct contact met je op kunnen nemen. Ook introduceren we na de zomer een ‘badge’ die je zelf aan jouw website mag toevoegen om aan te geven dat je ‘Flow Websites’ mag bouwen.

Je krijgt direct toegang tot alle lessen van Flow Platform. Heb je nog geen ervaring met BeaverBuilder en / of de andere gebruikte software binnen ons pakket, dan start je met de lessen van de Flow Websites cursus.

Heb je al ervaring met het maken van websites en het werken met BeaverBuilder? Dan kun je in overleg ook direct starten met het maken van Online Leeromgevingen. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op. 

Wij vinden het belangrijk dat iedere VA de mogelijkheid krijgt om mee te kunnen doen. Daarom geven we je de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Zeker met een opleiding als deze kun je hem eigenlijk ‘vooruit verdienen’ door direct al voor klanten aan de slag te gaan. De cursus is zo opgebouwd dat je binnen 7 weken na de start een website volledig op kunt leveren. Onze andere VA’s vragen € 1000,- voor een website. Dit zou je ook al direct kunnen vragen, maar vind je dat (nog) te spannend? Dan kun je tijdens de opleiding ook aan klanten aanbieden dat je ze als ‘pilot’ klant kunt helpen voor een lager bedrag. Maak je gebruik van ons webinar aanbod? En vraag je € 600 voor het bouwen van jouw eerste website? Dan kun je de eerste 2 termijnen al verdiend hebben tijdens het leren! Ditzelfde kun je doen met een Online Leeromgeving voor de opvolgende termijnen. Maar je kunt dan natuurlijk ook door met het bouwen van websites voor hogere bedragen. Je hoeft dan maar 1 website per 3 maanden te bouwen om al winst te maken op het termijnbedrag .

Staat jouw vraag hier niet bij? Stuur ons dan even een berichtje via de Chat hieronder, dan beantwoorden wij hem persoonlijk voor je!

Dus... stap jij nu in jouw Technische Toekomst ?

Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van Online Ondernemen. De ontwikkelingen gaan hard en we staan pas aan het begin! Groei jij met ons mee in deze markt vol mogelijkheden?