De meest praktische cursus over online ondernemen die je ooit zult kopen!

VF Brandshoot-8843
tech opleiding

Herken je dit ?

  • Je zou zo graag meer willen doen met Online Content, jezelf goed presenteren op Social Media en een e-maillijst opbouwen van potentiële klanten.

  • Je hebt mooie plannen voor een weggever en ziet het al helemaal voor je; als die straks af is, en je hebt jouw Funnel ingericht, dan....

  • Maar op het moment dat je je laptop openklapt heb je geen idee waar je moet beginnen... Welke programma's je nodig hebt en hoe die dan in godsnaam werken?!?

  • Je hebt ook helemaal geen zin om je in al die techniek te verdiepen. En voor je het weet zijn al je energie en inspiratie zijn al door het afvoerputje verdwenen nog voor je aan je weggever begonnen bent.

Alles wat jij als online ondernemer moet weten, maar geen enkele businesscoach je vertelt...

Juist wanneer je nog helemaal in die creatiemodus bent, is het de beste tijd om je weggever of online product te maken. Doe je dat niet? Dan komt van uitstel meestal afstel. Je laat je weer tegenhouden door de techniek en gaat door met wat je altijd doet, zonder je lijst te laten groeien en dus zonder betalende klanten aan te trekken. En je wilde er nu juist zo graag écht mee aan de slag! 

Wij zagen dit zo vaak bij onze klanten...

Ze komen bij ons voor het bouwen van een academie, maar al heel snel komen de andere 'Hoe dan?' vragen.

 • Hoe maak ik een werkboek voor bij mijn online training?
 • Hoe kan ik mijn presentatie opnemen op video?
 • Hoe zet ik een video op mijn website?
 • Hoe kan ik een checklist maken die bezoekers gratis kunnen downloaden?

Om al deze vragen te beantwoorden maakten wij voor onze deelnemers een extra cursus. Over het maken van de Online Content zélf. Een cursus die antwoord geeft op al deze vragen.

VA_Tech_Opleiding1

Deze vragen spelen natuurlijk ook wanneer je nog geen Online Programma gaat maken. Maar juist bij het stapje ervoor... Bij het maken van een weggever of bij andere online content. Wij willen zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers helpen bij het stapje naar online. En wij weten dat al deze 'Hoe dan?' vragen ervoor zorgen dat veel mooie plannen op de plank blijven liggen. Dat vinden wij zo zonde! Daarom hebben wij besloten om deze cursus vanaf nu ook openbaar aan te bieden!

virtualflow

DE OPLOSSING...

In deze praktische en goed te volgen cursus vertellen we je alles wat je moet weten over het maken van online content! Een cursus waar je geen uren video voor hoeft te kijken en die maar een fractie kost van wat de meeste (veel minder praktische!) online trainingen kosten.

Je hoeft je echt niet helemaal in een programma te verdiepen om er uit te kunnen halen wat jij nodig hebt.  Wij richten ons op die 20% van de kennis die je nodig hebt, om 80% van het resultaat te bereiken! Snel, concreet en in korte, duidelijke video's!

Het maakt daarbij niet uit of je met audio, video of werkboeken (PDF's) wil werken. We hebben overal uitleg (en tools) voor en jij kijkt alleen wat je nu nodig hebt!

En je houdt lifetime toegang tot deze content dus ook bij alle toekomstige plannen heb jij jouw eigen technische How-To video's om op terug te vallen. Vanaf nu laat jij je nooit meer tegenhouden door de techniek!

VA_Tech_Opleiding_VirtualFlow
Vierkant_Tech_Opleiding

Wat betekent dit voor jou?

 • Je ontdekt hoe je elk idee voor een online product meteen kunt gaan ontwikkelen.
 • Je weet welke simpele tools je kunt inzetten om jouw video, podcast of werkboek binnen een dag helemaal af én online te hebben.
 • Je ontvangt handige tips en how-to's die je kunt inzetten om jouw online producten zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jouw klanten.
 • Je laat je nooit meer tegenhouden door techniek!

Na het volgen van deze Cursussen...

Maak jij in no-time jouw Online Content omdat je precies weet welke Tools je gebruikt en op welke knoppen je moet drukken. Zelfs als je écht niet technisch bent en dit nog nooit eerder hebt gedaan. En zonder daar eerst uren video voor te hoeven kijken!