black friday deals
https://virtualflow.nl/wp-content/uploads/2019/05/cropped-Logo-VirtualFlow-v1.0-1.png

De beste Black Friday deals van 2023

Black Friday komt er weer aan, en je weet wat dat betekent: aanbiedingen, kortingen, en misschien wel een beetje chaos in de winkelstraten. Of je nu iemand bent die er tegenop ziet of, zoals ik, al een tijdje uitkijkt naar de goede deals, het is een tijd van het jaar die je niet kunt negeren, vooral als je slim wilt besparen. Ik houd zelf altijd mijn grote aankopen in de wacht tot Black Friday. Het is die periode waarin je echt coole deals kunt scoren op hardware en software.

En dat geldt ook voor online tools en plugins voor jouw WordPress website, e-commerce site of online academie. Sommige aanbieders hebben zelfs alleen rond Black Friday hun prijzen verlaagd. Dus als je wat geld wilt besparen voor je bedrijf, is dit de perfecte kans om op koopjesjacht te gaan. Hieronder vind je een lijst met een paar tools en plugins waar ik zelf dol op ben. Ze zijn super handig, zowel voor mij als voor mijn klanten. Als je op zoek bent naar iets goeds, is het zeker de moeite waard om deze deals te checken!

Een kleine disclaimer: kijk altijd op de website van de leverancier voor de exacte details van de aanbieding. De links hieronder zijn waar mogelijk affiliatelinks, wat inhoudt dat ik een klein bedrag krijg als je iets koopt via deze link, zonder extra kosten voor jou. Als je dat liever niet hebt, kun je natuurlijk ook direct naar de website van de aanbieder gaan. Weet dat dit sowieso dus stuk voor stuk plugins zijn die ik zelf ook gebruik en daarom van harte aanbeveel!

Hosting

 1. Cloudways: Biedt 40% korting voor 4 maanden op alle hostingplannen en tot 40 gratis migraties. Cloudways staat bekend om zijn flexibele en schaalbare cloud-hostingopties, ideaal voor websites met variabele verkeersvolumes.
 2. Siteground: Geeft tot 85% korting op alle (gedeelde) hosting voor het eerste jaar. Siteground staat hoog aangeschreven vanwege zijn betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende klantenservice.

Pagebuilder

 1. Beaver Builder: Biedt 25% korting op alle plannen. Beaver Builder is een gebruiksvriendelijke pagebuilder die bekend staat om zijn stabiliteit en betrouwbaarheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor het bouwen van WordPress-sites.
 2. Powerpack en Woopack: Beide geven 50% korting op alle plannen en upgrades. Deze add-ons voor Beaver Builder breiden de functionaliteit uit met extra modules en sjablonen, ideaal voor het verder personaliseren van je website.

Plugins

 1. WPFusion: 30% korting op alle plannen. WPFusion helpt je om je WordPress-site te integreren met verschillende CRM-systemen en marketingtools, wat essentieel is voor klantrelatiebeheer.
 2. CartFlows: Biedt 50% korting op alle plannen. CartFlows is een krachtige plugin voor het creëren van geavanceerde verkoopfunnels en geoptimaliseerde checkout-processen in WooCommerce.
 3. Learndash: 40% korting op alles. Een veelzijdige Learning Management System (LMS) plugin voor WordPress, waarmee je moeiteloos interactieve online cursussen kunt maken en beheren. Ideaal voor zowel eenvoudige als geavanceerde leerplatforms, biedt LearnDash gebruiksvriendelijke cursusbouw, quizmogelijkheden en integraties met diverse andere WordPress tools.
 4. UpdraftPlus: 30% korting op alles. Deze plugin is essentieel voor het back-uppen en herstellen van je WordPress-site, wat cruciaal is voor websitebeveiliging.
 5. Gamipress: 40% korting op alles. Gamipress maakt het mogelijk om spelelementen (gamification) toe te voegen aan je WordPress-site, wat kan helpen bij het verhogen van gebruikersbetrokkenheid.
 6. Buddyboss: Aanbieding van levenslange licenties voor het platform en thema. Buddyboss is perfect voor het bouwen van online community’s, lidmaatschapssites en sociale leerplatformen op WordPress.
 7. Gravity Forms: 50% korting op alle licenties. Gravity Forms is een krachtige tool voor het maken van geavanceerde formulieren voor je WordPress-site, van eenvoudige contactformulieren tot complexe enquêtes.
 8. AffiliateWP: 70% korting. Deze plugin is ideaal voor het opzetten en beheren van een eigen affiliateprogramma, wat kan helpen bij het vergroten van je verkoop en zichtbaarheid.

Dus daar heb je het, een handige lijst met enkele top Black Friday-deals voor WordPress tools en plugins. Of je nu je WordPress site wilt upgraden, je workflow wilt verbeteren of gewoon op zoek bent naar nieuwe manieren om je online aanwezigheid te versterken, deze aanbiedingen bieden voor elk wat wils. Vergeet niet dat dit soort deals maar eens per jaar komen, dus het is de perfecte gelegenheid om te investeren in je website zonder de bank te breken. En wie weet, misschien vind je wel die ene tool die een gamechanger is voor jouw WordPress site of bedrijf. Veel shopplezier en laat me weten welke deals jij hebt gescoord!

Zelf heb ik dit jaar geen Black Friday actie, maar ik heb wel wat anders leuks in de pijplijn. Op 11 december organiseer ik de Game Changer Challenge waarin we het gaan hebben over het maken van een aantrekkelijke online cursus. Ook vertel ik je dan over mijn nieuwe aanbod. Dus meld je snel aan en dan zie ik je dan!